i feel good !

Bara så ni vet så är körtkort great :DDen senaste tiden har det varit kräftskiva hos Linn , 18 års fest för Dessi , spinning , Cave Man Diet , massor av tid med Robin , utekväll med Emma , Linn , Julia och Roger , körlektioner och sen BILKÖRNING HELT SJÄLV UTAN SKYLT :D Fan , vad det är härligt ! En känsla som är svår att beskriva ! Ingen bestämmer vart jag ska köra , hur jag ska placera mig , vilken växel jag ska ha , inte en massa bilar kör om mig och jag får lyssna på vilken radiostation jag vill HUR HÖGT SOM HELST ! DET ÄR NAAAAAJS !
Nån som vill ha skjuts ?! ;) haha .
Nu ska jag nanna ! Poss haaaj *


KÖRKORT !Malmööö


Uppskrivningen klarades av i tisdags !! *LYCKLIG*
Nova efter det i ett antal timmar sen även spinning och Robin sov över .
Körlektion och NRJ IN THE PARK i onsdags och igår började skolan vilket faktiskt inte verkar bli så krävande i år ! En dag slutar vi fyra annars är det halv ett tre dagar och tio över tolv på fredagar och då har vi ändå sovmorgnar två gånger i veckan :D Schohoo ! Jag solade när jag kom hem och sen red Ebba och jag på fältet . Mest typ peppridning då Ebba inte var på världens bästa humör .. Hon skulle både sluta rida och sälja hästen , så glad var hon .

Idag hade jag , Robin och Hanni stadskörning i Malmö . Det var inte alls så hemskt som jag trodde det skulle vara , det var till och med kul ! Jag föredrar mer stan än motorvägen . Nu ska jag snart in i duschen för att sen dra till Robin och vidare till Linn ikväll . Kanske hinns även en tur på Malmöfestivalen med då det är sista kvällen ...

och det börjar närma sig !
Tjolahopp !

Fortarande är det en massa teori och körning som gäller . Idag hade vi halkan och det var grymt kul ! Nervöst , men herregud vad härligt att sitta helt själv i bilen och vad självförtroendet växte . Riktigt kul ! I vår grupp var det jag , Robin , Hanni och en Emil som inte gått intensiv . Jag körde sista sträckan hem och nu känns inte motorvägen så läskig längre . Nu ska jag snart plugga plugga pluuugga ... Btw , så färgade jag håret i torsdags och är nu typ blackhead , men det gör inte mig nåt . Hellre det än en ful utväxt =)

Cirkus Maximum i fredags med familjen , farmor och Langeland . Förhandsvisning vid alla djuren och föreställningen var riktigt bra ! Skulle egentligen till Malmöfestivalen efter det , men så blidde det inte och jag somnade hemma för att sen stå och banka på Robins fönster vid två när han låg och sov .. Inte sådär jättekul när han är svårväckt .. I lördags var det Malmö och Timbuktu som gällde med Robin . Självklart även China Box , donuts och rem ! Söndagmorgon var avlagd för Grönt kort - prov och snart skickas det nog hem i brevlådan ! På kvällen red Ebba och jag till M-håla och handlade godis , mjölk och juice ! De ni ! Ebba for av två gånger och hoppade av i farten en gång då bettet lossnat och hängde på nacken i full galopp .. Mindre kul .

Nu måste jag kila .. Ha det bra !

11 underbaraKörskola , teori , körning , teori , teori , teori .. Så ser typ alla dagar ut just nu . Spinning måndag - tisdag och en massa roliga stunder med grabben min . Jag är riktigt glad att vi gör det här tillsammans ! Elva månader tillsammans idag och jag har inte så mycket mer att säga än att du är helt underbar !

Imorgonbitti har jag körlektion kvart över sju så jag ska strax nanna ... Förresten så spenderades helgen med övernattande med Robin , firande av Emma och Anna , fart på fältet och stranden med Robins familj . Gött götti gött gött ! Klippt mig har jag också gjort , dock inte så stor skillnad mot vanligt förutom de slitna topparna och lite till .

See ' yaa *

schnischnaschnappiVisst gillar vi fötter ? ;) Fyra dagar på kursen har gått och det börjar kännas bättre . Solen skiner och tyvärr sitter vi mestadels inne .. Igår spinnade jag Spin3 och höll på att dö .. Eller inte riktigt , men fyfan vad krävande det är . Konditionsträning på hög nivå i en timme . Men det gick ! Robin följde med hem och där väntade familjen Moberg från Japan . Trevligt trevligt ! När skolan börjar kör jag igång en stenåldersdiet ! Ida och jag fixade presenter till 18 års firarna på lördag och sen körde jag henne hem ! Ikväll skulle jag rida Mayday som efter typ tio minuter nästan la sig ner . Frambenen bara veks ihop i lugn trav .. Riktigt skumt . Mamma skrittade honom lite lugnt och jag tränade Ebba som hoppade trippel och kombinationer åt höger och vänster . Pay and Jump för hennes och Linas del på onsdag .

Nä , nu ska jag sova för imorgon väntar en tre timmar lång Risk 1 !
Poss haaaj !


my but hurtsJaha , då har två dagar på intensivkursen gått och jag har kommit längre än typ innan jag började ? Skämt åsido , men det är svårt . Svårare än jag trodde och vi kom fram till att vi kommer vara skoltrötta redan INNAN skolan har börjat .. Vilken härlig start på vårt sista läsår ! Men förhoppningsvis ett körkort rikare ett tag där efter =D Åtta timmar om dagen sitter vi på körskolan och hittills har vi haft en körlektion om dagen .. Rumpvärk !

Snart ska vi iväg till Trolleholm för att gå på kurs .. Det känns rättså meningslöst egentligen , tråkigt nog . Jag har ingen aning om när jag ska ha tid att tävla och framför allt TRÄNA till en massa tävlingar med Mayday och vid sidan om rida Fancy utöver skola , spinning , Robin och plugg .. Aja , vi får väl se vad som händer .. Spinnade igår och imorgon ska jag nog ta mig an Spin3:an !

Ha det gött !

last moments of freedom


Kvällen igår blev inte riiiktigt som jag trodde den skulle bli även om den började great och till slut blev det great igen . Efter en tripp fram och tillbaka till Malmö landade vi på Golex med en pommestallrik för att sedan vandra vidare till bryggaregatan och ta en drink . Granaten för min del och en öl för Robin . Gött ! Mysigt , även om det icke blidde som planerat .
Idag sov vi länge och har sen bara slappat . Vi tycks alltid ha otur och typ skada varandra ? Weird är det . Vår sista dag i friheten ( intensivkursen börjar imorgon ) spenderades med mycket mat , barnpassning , mys och många roliga stunder ! Imorgon börjar allvaret ..

Robins lediga veckaAugustimånad och getingarna börjar bli slöa ..
Kycklingsallad med Jenny , Johanna och Ida , stor golftävling i Barsebäck , AKTIV , full galopp på fältet , övningskörning , MFF-AIK 0-0 och maaassor av tid med Robin ( som är inne på sin enda lediga vecka på hela sommarlovet ) - så kan min senaste vecka sammanfattas ! Robin har bott hos mig , jag har bott hos honom och vi har haft det allmänt bra . I love it ! Idag har jag varit på stranden eftersom solen äntligen tittade fram och nu ikväll ska jag och Robin troligtvis uuut . Ni som läser , ha det bra !


RSS 2.0