mellandagarna

Mellandagarna är snart slut och jag känner lycka när bloggen inte har blivit uppdaterad på ett tag . Det betyder att jag har gjort annat ! Handlat på rean och umgåtts mycket med Robin , spinnat , träffat Emma , Jenny , Johanna och Ida en kväll , kört med Robin och hämtat på Jägers två dagar i rad ... Dessutom höll jag på att köra på ett vildsvin när jag körde ifrån Emma i Kungshult till Eslöv . Fyfan , vad rädd jag blev ! Aldrig mer att jag kör fort igenom skogen där . Se upp ! Imorgon ska jag , mamma och Jenny på SPA i Ystad och ta det luuugnt . Riktigt härligt ska det bli . Idag passade Robin och jag Miche nästan hela dagen då vi hann se Timon och Pumbaa fyra gånger , pyssla , spela spel och bygga med dagens moderna pärlbrickor som är giftiga kulor som smälter samman genom att man sprayar vatten .. Weird , men tiderna förändras . Nu ska jag lägga mig och jag hoppas på ett härligt nyår !!
Två hästar som jag borde ta tag i och rida ...

Julafton 2009

Då var julafton över och Thelinarna missade början av Kalle Anka ... Till och med DET kan vi lyckas , eller också misslyckas med . Julen spenderades hemma hos Tina med kusinerna , mormor , farmor och Olle . Trevligt och även tomten tittade in trots att vi inte trodde att han skulle det ! Jag fick en trippeltång vilket var det enda jag önskade mig och Lina provlockade självklart mitt hår . Mycket smidigare än en vanlig locktång !! Axel somnade på vägen hem och nu är huvudet ganska segt .. Jag mådde knas under kvällen och nu ska jag fixa mig inför sängen . Hoppas att Ni hade en bra jul ! Här kommer en liten bild på de flesta barnen + Olle .sum up 20092009 börjar gå mot sitt slut,

här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? yes
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror faktiskt inte att jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? Tyskland & Danmark ...
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Reeeeesor !
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 26 augusti - KÖRKORT
8. Vad var din största framgång? KÖRKORT
9. Största misstaget? Vet faktiskt inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte värre än vanligt
11. Bästa köpet? kamera
12. Vad spenderade du mest pengar på? sommargrejer
13. Gjorde någon dig riktigt glad? Ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Tonight’s gonna be a good night
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Första halvan MYCKET gladare
16. Vad önskar du att du hade gjort mer? Varierat mig
17. Hur tillbringar du julen? Hos moster och kusinerna med mammas släkt + farmor
19. Blev du kär i år? Nope
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives
21. Bästa boken du läste i år? Kan inte påstå att jag läste någon ...
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen dyker upp just nu
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer inte ihåg
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade med Jenny och Robin mitt i natten och åt på Pimpas med familjen och Robin för att sedan gå på bio med Robin
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Brist på annat
29. Vad fick dig att må bra?  Det beror på när man frågar
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hahah , jag är tråkig och säger ingen
31. Vem saknade du? Bortgångna släktingar och personen som kallas Självförtroende
32. De bästa nya människorna du träffade?  Dåligt på den fronten


so many wishes


Jag önskar att det var sommar och glada miner ...

julsnö , sa Axel

Snöyra igen och kvällen spenderades på Center Syd med Thelintjejerna . En ganska så meningslös runda , men jag fick i alla fall mina stövlar utbytta mot ett par helt nya då de gamla läckta och hade spruckit .. Bra kvalitéet ! Lina snodde den bra massagestolen , satte igång sina 3 minuter tidigare än mig och min var slut före ? Dessutom höll hennes på i nästan tio minuter efter det .. Tur att en av oss var nöjda i alla fall ;) Och på slutet lekte Jenny , som numera är brunett , toffing efter att ha spanat in bilder på min dator . Gissa vem ...


"da'n före da'n före doppareda'n"

Säger man så om idag eller imorgon ?

Idag spenderades i alla fall hela dagen på Nova med Jenny och efter ett tag även Lina i jakt på julklappar vilket visade sig inte var det lättaste .. Jenny fick en aning damp på mig och timmarna rullade på . Plötsligt var det dags att åka hem , fixa blomma till Gästis och sen åka dit på personalfest . Inte ens då kunde mamma slappna av .. Trevligt var det i alla fall och mycket god mat som alltid . Nu borde jag sova ... Fixade stallet med Ebba till halv två nu ikväll . Mindre kul ! Toodelooo & btw , pappa konstaterade att vi hade -17 grader innan idag hemma hos oss .. Obegripligt .
decemberdagar

Och äntligen en liten update ..

Och äntligen är det jullov ! Under fredagen städades det i flera timmar och det bakades och fixades ett pepparkakshus i flera timmar med Ebba och Axel . Jag är stolt över det eftersom det är mitt första ! :D Därefter åkte jag till Robin på kvällen och kom inte hem förrän ikväll .. 45 timmar tillsammans , men sen räckte det tydligen . Robin sov mellan tolv och fyra idag då jag lekte med Miche och var med hans familj . En lite julgran pyntades , två sagor lästes , vi såg Hitta Nemo , åt Lussekatter och helt plötsligt var det mörkt . Coyote Ugly tidigare ikväll med några systrar och jag tänkte passa på att ladda upp lite bilder . Ha en bra jul allihopa , jag vet inte när nästa uppdatering sker .

Innan Ebbas disco förra veckan och efter det bilder sen förfesten innan Jägers . Ebba sminkades , Maja sminkade , Lina fixade mitt hår och Erika var allmänt på topp på förfesten som jag hann spendera en halvtimme på ... SOM VANLIGT !Tysklandhelgen med syskonen , pappa och pappas bästa vän Anders . Först Idol hemma hos farmor och dessutom Bk för mig och Jenny .Seeega efter en lååång lördag med lite sömn och mycket vandrande i Tyskland på marknader och butiker , men en härlig och omväxlande helg =)


en veckas slit kvar !

Hallååååå !

Jag är segare än segast som ni nog har märkt på att uppdatera bloggen , men jag jobbar rättså mycket nu och annars är det full rulle med skolarbete , träning , Robin , hämta och lämna syskon osv osv .. Jag undrar när jag ska ta tag i mitt projektarbete . Inte nu i alla fall ! Nu väntar fortsatt filosofipluggning då vi har ett stort prov imorgon .. En uppdatering med lite mer info lär väl dyka upp i mellandagarna eller nåt , haha , förhoppningsvis lite tidigare . Ha det braaa !


En dag innan jobbet och Lina lekte papparazzi .


Lübeck , Tyskland 2009


things ain't right

Jag har inte the time of my life just nu vilket gör att mina inlägg inte heller blir det . Stannade hemma från skolan idag . Sov länge , fixade hemmet , hämtade de minsta , gick med sjukhästen , försökte plugga religion och spinnade nu ikväll . Spin3an och Hanna var galen . Passet var dödligt . "Det som inte dödar er gör er starkare" , KOOOM IGEN och en galen Hanna ler och spinnar vidare . Men bara för att låta oss lida lite mer går hon av cykeln och lägger på maxbelastning på våra cyklar vilket resulterar i härlig mjölksyra ..

Nu ska jag plugga vidare inför Hinduism/Buddhismprovet
imorgon och sen vill jag bara soooova !


1 december 2009

1 december och premiär för julkalendern via radio i skolan ! Lyckligtvis var det många som kom för att lyssna , hoppas bara att alla gör det imorgon också .. Lyssna på facebook eller youtube om ni missade den ;)

Jag har inte så mycket att säga om den här dagen mer än att nu för tiden är det jag och Axel .

Frost på bilen innan idag och nu är det kallt .

Tack och hej ,

Mamma är guld värdRSS 2.0