Butter goes Glader

Surpuppan fick ett leende och var grrrym idag med lilla Mon Cherie !! Bana på sex hinder i paddocken . Inte så höga hinder , men sen hoppade hon enstaka hinder på 80 cm ! Guuud , vad duktiga dem var !! Nästa tävling SKA Ebba anmäla sig till 70 om jag så ska tvinga henne ! Haha .

Träningen ikväll var också super ! Boxades med Camilla och jääklar vilka krafter som kom fram ! Cirkelträning efter det och båda passen var för Göran . Träningsvärk imorgon jaao ...


you shouldn't hesitate

En liten kort uppdatering hinner jag nog med innan Lina och jag ska ut och träna Ebba ! Mysig håla idag , ett handledarmöte igen , troligen mitt sista , solen försöker titta fram bakom molnen , jag har ont i halsen , nyser , hostar och är förkyld , men vill verkligen inte bli sjuk ... Vilken lång mening det blev ! BOX eller spinning ikväll + Cirkelträning . Oh yeah , I love it ! Sen kanske hem till grabben ikväll och sova där . Valborg imorgon och jag orkar fortfarande inte diskutera det speciellt mycket . Får se vad som händer . Balplaceringslistan sattes upp idag och gud , vad jag ångrar att vi inte skrev åtminstone NÅGON vi ville sitta med . Nej , nu ska vi ut och träna bana på 70 cm med Ebba och Mon Cherie . Hon måste hinna tävla i det innan vi säljer henne ... Tycker jag =) Toodelooo !


Bild från Cypern !

In my head

Ett allmänt Engelska C-prov avklarat och ett pass 3an spinnades ikväll då vi var endast fyra stycken + Hanna . Vart tar alla vägen ?! Det ser dessutom ut som att jag har blivit skjuten .. "Haha" . Tog bort fyra leverfläckar igår (saaatan vad bedövningen sved till!) och nu är det hål istället .. Too much information kanske .

Amina tog körkort idag - GRATTIS IGEN ! - Robin och jag fick en liten åktur och landade på Netto . Jag borde verkligen sova nu ... Jag skulle börjat arbeta med religionsarbetet som ska vara inlämnat senast på måndag , MINST 5 A4-sidor ! Jag undrar hur det ska gå ..
Ångest inför Valborg och jag hoppas att Jasmina är frisk imorgon så att det blir lite boxande innan cirkelträningen ! Natti !Högst upp på listan just nu !


AKTIVS 70-TALS FEST

Bästa festen på länge ! Härligt folk och riktigt härlig stämning ! Jag trivs så jäkla bra med Aktivfolket och kvällen blev verkligen lyckad . Första diplomet som delades ut gick till AKTIVS SPINNARE - EMMA THELIN :D Guuud , vad glad jag blev ! Jag har tydligen spinnat mest av alla på AKTIV under året som gått . Det känns riiiktigt bra ! När 70 - tals festen tog slut drog vissa av oss till Grappa . Trevligt , men sen blev det en kall väntan på mamma innan vi landade på golvet i Camillas hall . Haha , vadå luffare . Kvällen i bilder :
Turn the lights off

Jag börjar seriöst tröttna på bloggen . Jag har alltid skrivit för min egen skull , men knappt det är kul längre . Och vem läser vad jag skriver nu för tiden ? Just nu har jag ingen lust att skriva alls egentligen , men känner nästan att jag måste .

Träningen igår var super . Först ett härligt boxpass med Jasmina och sen Cirkelträning efter det . Emma och Camilla kom :D Händerna darrade under det fem timmar långa nationella svenskprovet efter all axelträningen igår . Men det är najs ! Jag önskar att alla passen var som onsdag-fredags passen . Hard work work . I love it .

Redovisningen igår gick OK . Den är gjord nu i alla fall . Projektarbetet fick ett MVG och kommentarer att bära med mig i livet . Vissa kan läsa av mig så lätt och andra förstår ingenting ...

Ikväll är det Jasminas spinning som gäller . Vad som händer efter det ska Robin bestämma . Imorgonkväll är det dags för Aktivs 70 - tals fest . Det ska bli riktigt kul ! På söndag ska jag jobba för första gången i Kävlinge Golfklubbs restaurang . Lite nervöst , men det ska bli kul .

Ha det gött och jag saknar den lilla solen Emma och jag fick på Cypern !


fresh start

Datorn lever än och mor min är för söt ! Mådde kasst igår och dagarna innan det vilket resulterade i en hemmadag igår och mamma fixade ihop den här lunchen till mig . Rart !Idag har jag spinnat 3an och det var så jäääkla kul ! Att ge allt känns så otroligt bra . Jag har även klippt mig , dock minimalt och inte direkt något som syns - YES ! Under dagen hämtade Robin mig en sisådär MÅNGA gånger och han , Du , gör mig sååå glad !!

Nu ska jag gå igenom min redovisning till NP SV B imorgon . Usch fy och blä , men det måste göras . Imorgon väntar även projektarbetsdomen och på fredag är det dags för NP SV B skriftligt . Jag fick tillbaka the project work i engelska , VG+ på båda delarna och VG på provet om boken ... Att han aldrig kan sätta ett M istället för + !!

ooops

Tveksamt om det ska se ut såhär ...


Hej igen !

Jag lever , har varit i Sverige i nästan en vecka nu och veckan på Cypern gick snabbt . För många dagar spenderades med dåligt väder och till och med storm sista "stekdagen" . Men det var en avkopplande vecka med trevligt sällskap och bilder kommer så småningom .

Trots semester på en ö i medelhavet var det otroligt skönt att komma hem . Komma hem till en varmt välkommande pojkvän , till familjen , till toaletter där man får spola ner pappret (!) , till en skön säng , till hemlagad mat , till träning , till rutiner och till det svenska folket faktiskt . Borta bra , men hemma bäst helt enkelt . Dock ville jag kunna gå i shorts när jag kom hem , men vad är detta för fisvärme ? =( Veckan som varit gick fort och bestod av tre dagars träning och nästan alla dagar har jag gjort nånting med Robin vilket har varit riktigt mysigt . Dessutom har syrran och jag fått sommarjobb på Kävlinges Golfrestaurang ! Jag har även sökt en kurs till högskolan till hösten , om i fall jag inte har kommit iväg nånstans då eller har ett jobb ..

Men nu kommer bilder från dagens Pay and Jump i Lödde på beställning av Ebba ! Ebba tävlade 60 och blev felfri efter två avtrillningar och Lina blev felfri direkt ! Glädjen var minst lika stor som om hon vunnit vilken stor tävling som helst . Äntligen gav Candela järnet ! Carro och jag var dagens hästskötare / chafför och nästan mer nervösa än ryttarna ? Härligt med två rosetter på vägen hem i alla fall !Tokstollar , men roligt hade vi !


19 and one more to go !

Jag har fyllt 19 , vi har haft och har fortfarande lov , Robin och jag var i Malmö igår . Ett sommarminne som China Box återupplevdes , vi gick i lite affärer , mös i solen och gick sen hem till en vettskrämd farmor där vi spenderade de kommande fem timmarna . Trevligt och farmor blev glad sen tog vi tåget hem till Robin och såg två avsnitt av Desperate Housewives som vi missat och vid sidan om fanns Cheeseburgare ! Det var en riktigt härlig dag och kväll =)

Jag har även tränat och ett antal pluggtimmar har lagts ner .. På min födelsedag hade vi släktkalas och självklart var Robin med och Emma och Jenny kom en stund och fikade . En härlig dag och solen var på min sida :D

Nu ska jag plugga i några timmar och sen ikväll kommer Robin och sover över . Imorgon är min sista dag innan Emma och jag åker till Cypern . Åh gaaad jag måste packa ... Vi får se om det blir en uppdatering imorgon annars får ni ha det så bra den kommande veckan . Det ska jag ;)RSS 2.0