Ingen ensam födelsedagsgris

Grattis Linus och Majsan !
16 respektive 14 år idaaaaag gör att det blir släktkalas om en sisådär 15 timmar och därefter blir det förhoppningsvis ett Helsingörbesök för de tre äldsta ! Hoppas på en grym dag !Btw , ännu ett junisläktkalas firades i onsdags för Ellen och Eddie . Maaaassvis med godsaker och jag har iiingen självdiciplin alls längre när det gäller sånt .. På kvällen kom våra gamla grannar Eva och Bo på grillning och efter det körde jag Lina till Losses nya hus ute på landet och träffade Hanna , Lukas , Adam och Ahmad med lite kubb och snack . Igår och idag jobbade jag några timmar och igår var det dessutom Vätternrundan på Aktiv vilket innebär 1,5 h BOX och 1,5 h SPINNING . Halv sju till halv tio . Helt underbart härligt ... Vilken glädje och vilket ös ! Det är verkligen helt fantastiskt .

Några julidagar

Ännu en gång verkar det vara glest med uppdateringar ...

Ebbas dag blev super på BAKKEN och avslutades med 16 cheeseburgare . Haha . Sjukligt hur mycket skit vi stoppade i oss den dagen , men roligt hade vi !

Dagen därpå spenderades på stranden med Robin , familjen minus pappa och Maja , Losse , kusinerna , Tina och mormor . Lina , jag , Robin och Losse stannade kvar på kvällen och körde sen till Bjärred , handlade lite med vars en sko Lina och jag och efter många om och men hamnade vi nere på stranden och grillade hamburgare . Ännu en rikigt bra dag !

Torsdag och fredag jobbade jag 4 respektive 5 timmar , fick min första lön där , red Mayday , red Fancy , spinnade och åt Ebbas och Linas übergoda cheesecake . Och som de flesta dagar sov Robin över ! Det har verkligen blivit Reslövkvällar på sommaren och Eslöv på vintern ... Livet på landet på sommaren är riiiktigt härligt ! På Falsterbo Horse Show inhandlades förresten en skylt av mamma med texten "Paradisgården" . Just nu stämmer det faktiskt lite grann !

Emma fyllde år i lördags och dagen inleddes med Cirkelträning för min del och sedan ett Lund/Novabesök med Robin för att sen fira Emma på kvällen . Det blev god mat vid grillen i parken och en mysig diskussionsstund i Emmas lägenhet . Jag vill också flytta hemifrån !! Kvällen avslutades hos Robin efter en liten sväng inom B2 . En trevlig dag och kväll !

På söndagen kom pappas gamla skolkompis Paff hem till oss och grillade . De och farmor såg British Open-finalen och på kvällen kom Robin och joinade grillningen . Sötsuget tog över efter några timmar och jag och Robin gjorde kladdkaka och Maja smulpaj . Nyttigt värre ... Ebba red på fältet och jag tramsade mig med Maja under tiden . Haha , galen tjej .

Måndag - tisdag bestod av poolen på dagen med Robin , träning på kvällen , Road dogs på loftet och igår red jag Mayday vars ben typ bara vek sig två gånger .. Riktigt obehagligt . Lina färgade mitt hår på kvällen och nu slipper jag den fula utväxten !! Yeeey !

Herregud , vilket inlägg ... Aja , nu behöver jag inte ha dåligt samvete för dålig update ! Ha det braaa tills nästa gång jag skriver några rader igen !

13 juli

IDAG FYLLER MIN LILLA GULLEGUMP EBBA ÅR !! Yngsta lillasystern i familjen blir 11 år . Det är galet vad tiden går fort ! En ny "made by me t-shirt" fick hon av mig och den bästa presenten hon fick , enligt mig , var den ceriserosa & silvriga Adidaströjan ! Fyfan vad snygg den är !! Om ingen annan tänker låna den gör jag det :D hihi . Snart drar hela familjen iväg till Danmark och ska roa oss på BAKKEN vilket har blivit en tradition på Ebbas dag . Funny bunny ska det bli och nu kallar veeeerkligen duschen !

Btw , så var det ett år sedan igår Robin och jag hade spenderat 10 månaders helgen på Hanö och fick vandra 13 km till tåget med all packning ... Det var tider det . Man skrattade , var glada , njöt av varandra och njöt av livet . En liten reminder av hur bra allting kan vara ..

Nä , duschen som sagt ...4 juli - Morfars Dag

Hallåj !

Sen jag sist uppdaterade har jag jobbat mycket på Kävlinge GK . Det känns bra nu när jag "kan systemet" . Midsommar spenderades hos Filip och blev en trevlig kväll med trevligt folk ! Dagen då Jenny skulle anlända till Sverige igen spenderades en stund i biosalongen framför Streetdance med systrarna som befann sig på svensk mark under veckan . Riktigt bra film trots brittisk accent ! Mitt första strandbesök och det första doppet gjordes i Lomma med Emma och på kvällen åkte vi in med Jenny och åt på en spansk restaurang . Robin kom hem dagen därpå vilket blir för en vecka sen imoron . Under den veckan har jag jobbat fem dagar och även hunnit med att åka till stranden i Ystad och Alestenar med Emma , Jenny och Johanna , gått på Kerstins 40 års fest igår , en Malmökväll med ChinaBox och mys med Robin och andra dagar hos Robin .

Så , nu var det skrivet .. Maja , ett inlägg á la dig ? Detaljer 4 lajf ..Och grattis , morfar .
Som han alltid sa: "Hela USA firar mig" med ett litet leende och frågade hur det gick med bordet om man råkade gå rakt in i det och slog sig ... Saknaden är stor . Idag skulle morfar blivit 74 år och firats av amerikanarna .. Istället gick han bort för lite mer än tre år sedan .
Livet är inte rättvist ...

RSS 2.0