It should be easyier

Med ett glas vin från en söt mamma försöker jag fixa ihop morgondagens spin challange... Men Mix Master vill inte fungera och jag börjar få ont o fantasi vad gäller nya/gamla låtar så jag borde nog krypa till kojs...

För att sammanfatta veckorna som gått i juli så var Annas 20 års fest toppen. Helt klart den roligaste festen på väldigt väldigt länge. Det syns till och med på bilderna hur jäkla kul vi hade! Tack, Anna!
Massor av jobb och massor av sömnbrist... Ingen bra kombination alls. Arbetskollegerna är dock super och någon dag ska ni få en kort beskrivning av de allihopa (på frukt och grönt), men inte idag!
Kusin Emma är i Skåne igen vilket till en början kändes väldigt konstigt, men grymt kul! Nu önskar man att det alltid var såhär...
Tre systrar och två kusiner har fyllt år. Ebba firades enligt tradition på Bakken. Trots duggregn blev det en lyckad dag. Igår firade vi Lina och Maja på TGI's Friday.
En utgång på Slagt blev av med Johanna och Ida innan Ida drog till USA och stannar där i ett år. Helt sjukt. Efter en timme på Slagt gick brandlarmet och lokalen utrymdes. En timme senare, nerkylda och besvikna, fick vi gå in och hämta våra grejer och sen hamnade vi som vanligt på MAX. Gott, men inte riktigt det som var tanken...
Träning är det ont om nu och det ger mig ännu mer ångest än vad jag redan har. Sprang 4 km nu ikväll med min nya Mp4 som efter det hakade upp sig... Alltid är det nåt när jag köper nya saker.
Pydde (en sjö utanför Klågerup där mamma badade när hon var liten och vi åkte till när vi var små) var vi och badade i med kusinerna förra veckan. Kallt och mörkt vatten, men samtidigt roligt och väldigt mysigt.
Imorgon är jag leeeedig och det ska bli så skönt! Ska förhoppningsvis hitta på nånting med kusinvitamin för att sen spinna loss på Aktiv och få folket att typ hata mig (hehe) och sen blir det nog Grappa med Johannsi!

Nu, dags att sova...
Sjukt att du ska vara borta så länge...

What to do...?

Jag jobbar på Maxi MINST till slutet av augusti på frukt och gröntavdelningen... Men vad tusan händer sen?? Jag får se om jag kan lista ihop något... Det är inte lätt...

1. Jobba i delikatessen/frukten på Maxi och bo kvar hemma
2. Jobba i delikatessen/frukten på Maxi och flytta hemifrån! Innebär då även bilköp.
(Jobben kan kanske även kombineras med någon kurs i Malmö då i Webbpublicering eller i Kristianstad som jag tydligen hade sökt... Då i Webdesign och grafisk design, men jag hade ju hellre läst nånting med idrott och hälsa just nu...)
3. Dra till Australien med Karin (eller själv i värsta fall) och jobba mig runt några månader
4. Plugga Mediekommunikationsprogrammet med inriktning idrott, medier och PR i... FALUN! (Dalarna)

Det är väl i princip de valen jag har... Och ja, de skiljer ju sig en hel del... Jag borde dra långt bort egentligen för att rensa tankarna, träffa nytt folk och för att de där hemma ska få en lugn stund... Vi alla hade nog behövt det, men att tacka nej till jobb när det är så svårt att få jobb i Sverige är ju rättså idiotiskt... Åååh, jag blir galen. Det värsta är att det bara är jag som kan bestämma åt mig och det... Det suger!

Kollade förresten på lägenhet idag med galet fint kök och badrum, men på första våningen och det kändes som att balkongen låg PÅ gatan... Mycket trafik utanför och sovalkov där jag aldrig får plats med en större säng... Dessutom inte värd nästan 5000 i hyra inkl. lån... Hanna, känner du för att flytta till hösten? H e h e...

Ja, inte världens roligaste inlägg, men ni fick i alla fall något att fördriva tiden med. Ciao.


4 juli 2011 och en massa annat

Jobb och träning är väl som vanligt det som står på schemat även denna veckan. Dessutom ska Anna ha sin efterlängtade 20 års fest på lördag så det ser vi fram emot! Den här veckan jobbar jag måndag-fredag på Maxi + måndag-onsdag har jag pass på Aktiv + receptionsjobb på Aktiv på söndag! Snaaap alltså. Men oftast är det roligt! Aktiv vet ni ju hur mycket jag tycker om och människorna där är toppen, men även Maxigänget är kanon. Beroende på vem man jobbar med blir det ibland liiite för mycket skämt och skratt, men det är så det ska vara. Riktigt kul och inte alls lika "jobbigt" att jobba då. Tiden går så fort! En av nackdelarna med mitt liv för tilfället är sömnbristen... Imorse väckte pappa mig sex... Då har klockan ringt (vibrerat) sen fem och vi skulle åka 06.20 för att lämna in Volvon på vägen... Och vad tänkte jag imorse? "Ikväll ska jag lägga mig i tid"... Ehm, jo visst... Klockan närmar sig redan halv tolv och jag lär inte vara i säng innan tolv om jag känner mig själv rätt...

En tripp till Höör (!) togs idag efter jobbet med Emma, Jenny och Ida innan jag höll i Easyline och spinning för att sen slå ut en jäääkla massa aggression och "sadness" (?) på boxen...

Helgen bestod bland annat av Mia och Bobs 20 års Maskerad som Andrea drog med mig på. Min utklädnad blev katt, men efter några timmar rök det. Orka sitta där med morrhår och öron hela kvällen... Men det var i alla fall en både rolig och trevlig kväll med nytt folk och härliga tjejer!

Under söndagen blev det hagbygge (bytte hela tråden då Hacke hela tiden rymmer och den var grymt sliten). Idag köpte mamma en fyrhjuling av grannen och ni kan ju gissa hur mycket Ebba och Axel kör... Hela tiden hör man de gasa iväg runt omkring. Jag får väl också ta och prova den någon dag!

Nu ska jag pallra mig iväg till badrummet och göra mig i ordning för sängen... Ha det gött ni som orkar läsa den här usla uppdateringen!

Grattis igen Anna och grattis till morfar som idag skulle fyllt 74 år... Firad av hela USA... <3

RSS 2.0