Tillbaka?

Hej igen,

Mer än en månad har gått sen sist och läget är väl ungefär som det var då eller nej, lite bättre faktiskt. Dock inte lika bra som folk nog börjar förvänta sig att det ska vara nu. Två dagar efter min 20 års dag tog det slut mellan mig och Robin. De första dagarna var bland de värsta dagarna i mitt liv och jag har inte känt att det har varit slut förrän förra veckan när vi sist sågs och ja, vi behöver ju inte gå in på hur det kändes då.

En hel del har hänt sen jag sist skrev. Hästintresset har väckts till liv igen och många ritter har gjorts med lillsyrran Ebba, Anna och även med faster! Stranden, skogen och paddockridning har det blivit en hel del av. Till och med Hanna Gustavsson har ju faktiskt ridit hemma hos mig!

På Aktiv har jag hållt flera spinningpass och förra veckan höll jag även i Easyline. I söndags jobbade jag för första gången i receptionen och det ska jag och Jasmina turas om med om söndagarna framöver.

Lite festande, troligtvis mer än vanligt har blivit av, men det har väl inte riktigt varit någon hit då humöret och tankarna har varit öööverallt. Snefylla, Valborgskaos i Lund och därefter Björka Loge, Jägers, Linns 20 års fest, Dammstorp, Hannas 20 års fest... Som sagt, det har varit mer än det brukar för mig.

Träning har det blivit en hel del av förutom den senaste tiden då min förkylning fördrygar allting... Vänner har jag träffat en del. I 20 års present av Jenny och Lina fick jag en spadag på Ystad Saltsjöbad så där var vi för några veckor sedan och hade det skönt. Solen har varit framme mycket och självklart har jag tagit tillfället i akt och stekt! Mycket skjutsande... After Work med Aktiv... Testat zumba... Var på behandling hos Niklas på Aktiv förra veckan för min onda rygg. Cyklat till Eslöv... Sprungit... Påskmiddag med släkten... Ebba har tävlat rättså mycket... Fancy har fått en intresserad som jag ska jobba med på Maxi! Ja, en hel del har gjorts den senaste tiden nu när jag tänker efter och mycket har hänt!

Jag har varit på anställningsintervju på ICA Maxi i Lödde och till slut visade det sig att jag fick jobbet! Så i sommar blir det maaassor av jobb på Frukt och gröntavdelningen vilket innebär ett tungt arbete med hela kroppen. Riktigt gött. Heltid från och med vecka 24!

Och innan dess... Nu kommer det bästa! På fredagmorgon går flyget mot USA! Först en dag+natt i San Franciso följt av fyra-fem dagar på Hawaii och två dagar i Phoenix hos pappas kompis. Det ska bli så gaaalet skönt!!


För ovanlighetens skull bjuder jag på en bild på mig själv. Här efter min och Jennys cykeltur till Eslöv! Ser ut som ett troll, men vafan, vi hade roligt! Visst, Jenny? ;)

Kommentarer
Postat av: Din gullegump

Du är alltid söt Emma! Ditt liv kan inte bli bättre än vad det är just NU!!! Jag älskar dig Emma! ( L )

2011-05-10 @ 17:53:18
URL: http://ebbathelin.blogg.se/
Postat av: jenny thelin

DET hade vi! :D:D

2011-05-10 @ 22:04:19
URL: http://jennythelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0