Dancing in the moonlight

Tjolahopp, hej, hallåj! Överlevde ni stormen?! Helt otroligt vad det blåste... Vår studsmatta blåste på uthuset och gick i en massa delar, ett gigantiskt träd hade fallit över vägen när vi körde ifrån Torup och vädret var katastrof. Var glad att du befann dig i Barca, Jenny!

Min helg bestod av jobb, jobb och jobb. Jag sov uruselt, var übertrött och mådde inget vidare. Under fredagen mådde jag skit och på väg hem efter jobbet (10-20) var jag tvungen stanna för att jag mådde så dåligt och när jag kom hem bröt jag ihop helt. Att Idolerna sjöng låtar dedikerade till någon speciell i deras liv och innehöll sjukt mycket känslor gjorde inte saken bättre... Jag vet inte vad det var med mig den kvällen. Allting rann över.

7-16 var det dags för jobb på lördagen med Niklas, Bert och Siv och därefter däckade jag i soffan hemma. Astrött. Oxfilé på det och tidig läggdags för att vara jag.

7-14 jobbade jag under söndagen och därefter var det kalas för kusin Linn som fyllde nio för en vecka sedan. Gott, mysigt och riktigt trevligt! Släktträffarna blir faktiskt roligare och roligare. Ångest på allt jag åt dock, men deeet ämnet lämnar vi!!

Idag väcktes jag av att chefen ringde... På min enda sovmorgon. Därefter ringde lillbrossan och hade glömt sina gympakläder hemma... Så först körde jag till Mariehåla och dumpade hans grejer, därefter hem och fixade mig snabbt för att börja en timme tidigare än planerat... Men det gick. Hela dagen gick bra tills det blev kväll och jag var själv kvar på avdelningen. Var på väg att hissa upp en pall lök bredvid en pall bananer (detta är på cirka 1,7 meters höjd) och lökhelvetet puttar ner bananjävlarna. Under står tomatskitet och har snabbt spridit sig över golvet när bananlådorna dunsade ner på de små röda runda... SUCK. Det är tur att vi har en snäll vaktmästare som kan fixa allt. Att cheferna hade gått hem var också ett plus!! Efter det gick kvällen bajs, men efter intag av Mayday, en god torsk från mammsen och en dusch sitter jag nu här. Chattade nyss lite med Barcasyrran och hon verkar ha det bra. Maxicheferna vill ha mig kvar till juni 2013 förutsatt att jag inte åker till Australien. Detta fick jag reda på i fredags, kanske en bidragande orsak till mitt sjuka mående? Ah, jag vet inte.


Bilder från när Amina red Mayday, jag red ut Fancy, jag la Axel och ikväll med pannlampan!

Någon som vill ha kattunge?! En, eventuellt två, har inte blivit valda än.

Always on my mind

Att lägga lillebror väckte en massa tankar. Först berättade han att ett program om Hitler gick på tv vilket gjorde att vi kom in på Förintelsen, andra världskriget, mormor, religion och historia... I många fall kunde jag tycka att historia var fruktansvärt ointressant i skolan, men inte när det gäller ett ämne som detta och utifrån Axels blick tyckte även han att det var intressant, men förfärligt hemskt. Vi insåg att Sverige är ett bra land (speciellt efter att snabbt ha gått igenom Palestina-/Israelkonflikten). Även om lillkillen lyckas dra på sig en och annan kvarsittning, säger "bajsa" rakt ut på lektionen när fröken frågar vad de ska göra nu och har allmänt mycket hyss för sig, så är han mysigt goo´och en smart fundersam liten kille. En annan sak som högg lite i hjärtat var när vi kom in på att folk flyttar ihop osv osv... Så petade han lite på mig, flörtade lite med blicken och sa "Ja, men då måste man ha pojkvän ju"... Det kändes. Efter nästa samtalsämne då jag sa att han kan vara glad som bara har systrar - ingen slår honom (!) vilket sker i kompisens familj där det finns en storebror, kom det upp en massa gamla minnen från de senaste åren och han berättade hur han saknade att spela tv-spel, fotboll, rita, åka pulka och en massa annat kul som han brukade göra med ni vet vem. Helt plötsligt blev jag ännu mer medveten om något som jag försöker förtränga och glömma bort för att underlätta för mig själv, men samvetet riktigt svider när jag hör sånt här och det känns som att såren fräts upp ännu en gång för att aldrig läka.

För att dra upp det vanliga ytliga om vad jag har gjort så kan jag meddela att jag idag jobbade mina fåtal timmar, köpte hem nyttigt bröd från vårt bageri, solade och gick igenom lite broschyrer från mässan innan Hanna hämtade upp mig inför vårt spinningpass i Kävlinge. Litet ställe, annorlunda och kanske inte riktigt den nivån på passet som vi hade tänkt oss, men det var roligt att prova något nytt i alla fall.

Usch, nu vet jag inte hur jag ska kunna sova. Ha det bra och trevlig helg på er. Hur många gamla bilder jag än har gått igenom hittar jag ingen passande så det blir ett bildfritt inlägg.

Jeeeeenny,

This is for you!

Min måndag bestod av jobb 06.30-15.30, spinning, box och crosstraining på det. Hem om till Martina med vars en kycklingsallad som har gått upp till 70 spänn!!! Nu jäklar ska vi inte handla där med. Mycket mer finns nog inte att säga om måndagen...

Igår, tisdag, kom Amina hit på förmiddagen och efter pysslande och ryktande åkte vi till ridhuset med Mayday. Först gick det bra när jag red, det gick bra när Amina red och sen gick det mindre bra när jag red andra gången och krävde lite mer... Hans ben verkar inte vara helt bra ÄN så någon vidare träning har jag svårt att se att kan bli av nu. USCH, vad det är trist när det är så. Kycklingsallad á la Emma på det och sen begav jag mig till Aktiv för att hålla i Easyline, crossträna och hålla mitt spinningpass. Grymt rolig var speciellt spinningen. Mycket folk, tre instruktörer och maaassor av glada människor som kämpade på otroligt bra. Det är så himla roligt att se!! När klockan slog 21 satt jag, Maja och Ebba bänkade i tv-soffan. Det var dags för veckans Desperate Housewivesavsnitt. Lika spännande som alltid!! OOOOCH jag får inte glömma: Jag skypade med Jenny för första gången sen hon stack och hon berättade att det enda familjen tycks äta är kanin? Att typ hela kylen är fylld med kanin och att de till och med gör soppa på kanin... Sinnes, hade det varit jag hade jag nog varit skinny när jag kom hem. Mat är gott, men det där är bara djuriskt. Hoppas att du har fått lite kyckling nu, sis!! 

Idag gick jag upp tidigt för att pallra mig in till studiemässan i Malmö. Efter många missförstånd, felkörningar och samtal hittade jag Amina och vi entrade mässan. Personligen är jag grymt glad att jag åkte dit idag. Jag blev så mycket klarare på vad det är jag vill. Kanske inte när det gäller just utbildning, men att jag vill resa, resa, jobba och resa (!!!) INNAN jag pluggar. I alla fall innan jag pluggar i Sverige. Att plugga utomlands lockar dock mer. Vi får se, men Australien är bara sååååååååå positivt nu så det är sjukt!!! Kunde jag åkt imorgon hade jag LÄTT gjort det!! Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Två, säg tre, månader kvar sen... Sen ska jag vara där! :) Så, för att byta samtalsämne heeelt njöt jag ensam av en fika och en tur på Triangel som mest påminner om en byggarbetsplats för tillfället... Men det var mysigt och gott ändå. Jag hämtade därefter upp Lina och vi körde den tråkiga motorvägen till Eslöv där hon tog bussen hem och jag snackade skit med My på Aktiv innan jag körde igång tränandet. Cross 30 min, spinning 45 min och lite styrketräning på det satt fint. Icabesök med Hanna och goood mat väntade när jag kom hem. Lite snack med syrran gjorde att min dusch fick vänta och nu stinker jag. Bäst att duscha och sen sova.

Imorgon jobbar jag den meningslösa tiden 10.30-13.30 pga larmutbildning... Känns väldigt meningsfullt.

Så Jenny, nu är du lite uppdaterad om MITT liv här hemma! Ebba har hittat hästintresse igen (!), Lina och Maja pluggar och dansar mest, Axel har fått kvarsittning, mamma njöt av simning idag och pappsen vet du ju att är i MilanO... Sen som sagt, jag har ju fått en ny granne här hemma... Ponnybruden och jag delar numera vägg varje natt. Haha. Enjoy ditt liv där borta!!


Sitter vid fel datorn så det får bli en bild på lillgubben i detta fall från september.

Partybrudar

Haaaaallå! Söndag idag och dags för uppdatering. Ni vet att jag berättade att vi åt på thairestaurangen i onsdags? Grymt gott, men det sabbade mycket... Mådde skit ända till fredagen och uteslöt träningen i torsdags. Usch, det var inge kul alls. I fredags jobbade jag Mickes tid så jag slutade tidigt och kunde vara med på spin á la fredag! Det är alltid någon som fixar fika till efter passet och this time blev det jag! Frukt of course! Hemma väntade lite släktingar och firande av Jenny. Idol, onyttigheter och mys. Jenny begav sig till Spanien dagen därpå och jag drog till Aktiv. Jag slapp flyga. Haha. Cirkelträning med Cecilia och därefter 40 min crosstraining. Bort med 500 kcal där. En massa ärenden på stan och mycket mer gjorde jag inte under dagen. På kvällen begav jag mig hem till Emma där det väntades förfest med henne, Anna och Linn inför Dammstorp. Sjukt roligt hade vi, men idag mår jag bajs. Snart kommer Emma hit och sen ska jag försöka somna tidigt... Börjar halv sju imorgon. Stor suck på det. Hoppas att ni har haft en bra helg! 


Igååår! Fler bilder finns på facebook.

Who would have known...

Så, får se om jag kan skriva ihop några rader så att jag är i säng innan tolv...

I måndags blev jag ombedd att ta jouren utöver min vanliga jobbtid och snäll som man är så ställde jag ju upp... Vilket jag ångrade rättså snabbt. För att vara specifik så var det när Icaleveransen kom och jag insåg att allt jag ville hinna aldrig skulle gå. Som vanligt sätter jag alldeles för höga mål, troligtvis för att jag vill misslyckas. Någon annan anledning till varför jag gör så kan jag inte komma på. 11-22.15 blev jobbtiden den dagen och det var allt jag hann med den dagen...

I tisdags var jag ledig och bestämde mig för att rida Fancy. Det gick inget vidare även om vädret var kanon och det var en riktigt skön dag. Jag börjar undra varför mina ridturer varje gång går åt skogen... Antingen så är det helt enkelt för att jag har tröttnat på ridningen överhuvudtaget eller kan det vara för att jag är så dum så jag konstant ska rida vid platser som påminner om så mycket annat och där hästarna 9 av 10 gånger flippar ut eller så kan det vara så att det är en lång stund då jag kan/måste tänka efter på hur mitt liv faktiskt ser ut och blir det då minsta lilla motgång i ridningen så brakar allting loss... Ja, det känns som att nånting av dessa alternativen är det eller en kombination med lite av varje för egentligen tror jag inte att det är intresset som brister även om det inte är vad det en gång har varit. Aja, back to schemat. Crosstraining 20 minuter och bort med 250 kcal för att sen mörda ben och rumpa i gymmet lite snabbt innan jag höll mitt Spin Challangepass. Gött var det. Glada människor som kämpar tills det inte går mer - sånt kan få upp humöret efter en kass dag.

Onsdag idag och efter ett Skypesamtal med Karin är jag så fruktansvärt sugen på att dra till henne NUUU! Nu har hon varit i Australien i cirka en månad och stortrivs. Jag vill, jag kan, jag SKA efter Maxijobbet. Det underlättar grymt mycket i vardagen att veta att jag har det framför mig. Efter vårt samtal drog jag till Eslöv för att äta thailunch med Martina och Hanna. Sjukt gott, men herregud vad vi mådde dåligt resten av dagen... Trots en lång promenad och flera timmars vila var det inte långt kvar tills maten kom upp på träningen. Magen stod ut som om vattnet skulle gå när som helst och raparna... Dem ska vi inte prata om. Ikväll var en sån dag jag inte borde tränat, men så klok är man ju inte så att man står över. 

Jobb torsdag, fredag, träning på det och sen har jag en leeedig helg!! Då passar den ena syrran på att dra som au pair i Spanien och sen väntar det lite fest med girlsen. Nu lät det som att det var för att fira att Jenny skulle dra, men sis, så är det inte ;) höhö.

Kör försiktigt nu när minusgraderna verkar vara här för att stanna!


Bild på mig, Hanna och My på Aktivfesten.

The only way

Jag vet inte riktigt varför det verkar ha blivit en "två dagar i veckan-uppdatering" den senaste tiden... Prioriteringar, antar jag.

Torsdagen turned out fine! Jenny och jag drog till Nova där jag var bh-hjälp... Haha, jag av alla... Som verkligen aldrig kan handla en bh som passar. En silverring köpte jag och syrran lyckades lite bättre med rundan än jag, men det var det som var tanken. Hem om snabbt sen begav sig familjen till Malmö för att bowla på Big Bowl. Två lag; stora vs. små och det blev en riktigt trevlig timme + en god avslutning på Burger King. Familjeutflykter är kul! Iväg till Eslöv med Lina i bmw:n som jag inte har kört sen jag fick punktering... Det slapp vi den här gången. Solning, megasnabb träning och sen hem till Martina avslutade kvällen.

Fredagen bestod av jobb 10-20 och sen sallad med Maaartina. Som vanligt diskuterade vi världsproblem, jag dampade på hundhåren och det blev en promenad med Nova. Mys mys mys.

Lördagen bestod även den av jobb hela dagen... 8-17 och min mage mådde inte bra. Jag stod ut ändå och hamnade framför tv:n med Jenny efter hennes kanonkvällsmat! Fast där kunde jag inte stanna så länge... Snabbfix, hem till Martina och sen spenderade vi en timme på B2 innan vi blev hungriga och gick. Haha, alltid likadant. Godis med mamma, Maja och Cazandra när vi kom hem och klockan blev alldeles för mycket innan jag la mig.

Idaaag har jag ryktat en lurvig Fancy, styrketränat med Martina och därefter körde vi på som f*n i spinningsalen så svetten rann och "I'm so excited" kändes bara sååå rätt! Ikväll har vi ätit Fars Dagmiddag - thaikycklinggryta á la mamma + kladdkakemuffins á la Maja. Smarrigt, mysigt och gooott.

Så, nu har jag tagit igen lite uppdatering igen och ska försöka att skriva snaaart igen. Först lite bilder från senaste tiden! Ha det gött!


Pappas 51 års fika... Hehe.

På pappas födelsedag hittade jag honom såhär... Och mamma...

SÅHÄR! På köksgolvet...

Vår nya spinningsal i tyvärr sjukt kass mobilkvalité. Den är galet fin irl. Martina på cykeln.

Martina i full gång med dips och chins idag.

Och sist, men inte minst: bowlingen. Orkar inte göra det snyggare än såhär.

NATTI!

Det är svårt att lura sig själv

Jaha, då är det väl dags igen... Måndag, tisdag, onsdag, TORSDAG är vi ju faktiskt på idag och jag skrev sist i söndags... Så blir det ibland.

I måndag jobbade jag nio timmar, tränade lite snabbt i gymmet med Martina, höll fettförbränningspinning, boxades med Pia och njöt av en kycklingsallad med Martina. En grymt härlig träningsdag.

Tisdagen var dedikerad (säger man så?) åt systern Jenny som fyllde 19 för snart två veckor sedan. I present av mig fick hon en thaidag istället för något man kunde ta på. Denna upplevde vi i tisdags. Vi började med en thaibuffé på restaurang Ginger i Eslöv där vi tog det lugnt på alla fronter utom med maten... Sinnes, vad mätta vi blev. Efter en lång matsmältningspaus begav vi oss till badet, simmade, tog det ännu lite mer lugnt och bastade. Riktigt skönt och välbehövt! Lagom sega var vi efter det, men då stod TRÄNING på schemat. Jenny skulle för första gången entra mitt spinningpass och det var ju inte vilket spinningpass som helst... Det var challangen :) Men det gick bra! Grymt kul var det att ha dig med! Ebba var med i somras och att ha en syster med är en konstig känsla... Under passet tittar man på varandra och LER... Det känns så jäkla bra för det är inte riktigt så att det händer hemma direkt... Inte på samma sätt och att de får prova på något som jag brinner för... Ja, det känns helt enkelt riktigt bra! Hemma väntade Desperate Housewives och Happy Endings. Efter det var vi lagom trötta. Ändå kunde jag bara sova på sin höjd en timme den natten.

Onsdagen såg tråkigare ut. Jobb 7-12, den enda korta tiden på en åtta veckors period, handlande till hemmet, uppbullande av en god fika med yngsta syskonen och sen bestod resten av eftermiddagen av städning. Mitt rum har aldrig sett så jävligt ut. Sen mitt lilla klädproblem till Aktivfesten (som var för en typ tio dagar sen) så har man inte sett golvet på grund av alla kläder... Spindlar började bygga bo lite här och var och min byrå, den såg man knappt översta planet på. Usch, vad det inte är jag. Nu är det kliniskt rent - SÅ JAG!! Jag njuter. Nu vill jag faktiskt vara på rummet igen. Mitt inre kaos verkade ha hittat ut under ett tag för konstigt nog mådde jag mycket bättre när kaoset flyttade ut istället... Spinning och bodywork med Hanna på kvällen sen mådde jag bajs. En härlig stund med Hanna, men sen hände nånting. Jag åt dåligt under dagen och det mentala fick nog sig en törn igen. Mysigt var det inte.

Idag är det torsdag och Amina skulle kommit hit och ridit, men fick förhinder och nu sitter jag här. Jag borde rida Fancy, jag borde rida Mayday, jag borde lägga ut de båda på hästnet, jag vill färga håret, jag vill till Köpenhamn med pappa, jag vill hemifrån och det händer ingenting. Suck.


God fika igår.

Bio, utgång och godis!

Ännu en toppenhelg har passerat och jag är sååå nöjd. I fredags efter jobbet drog jag och Jasmina till Malmö, fikade lite snabbt och sen såg vi "In time" med Justin Timberlake på bio. Med och med, tyvärr satt han ju inte bredvid oss, men på duken var han i alla fall grym. En mycket udda film, men spännande och ändå bra och kvällen var ännu bättre!

Igååår ska vi kanske inte tala om, men jooo, jag gör det ändå! Första halvan av dagen var skiiit. Min ridtur med Mayday gick rent ut sagt åt helvete och hade någon velat köpa honom på plats hade jag inte tvekat en sekund. Jag hade betalat dem för att ta honom. Jäkla fullblod. Dock har jag ingen annan än mig själv att skylla. Usch nej, nog om det. Martina lyckades vända mitt urusla humör till att bli så galet glad och taggad. Iväg till förfest hos Jenny med henne, Martina, Emma och Linn och där slank både det ena och andra ner innan vi drog till Dammstorp. Först hann Martina och jag dock med ett fall som var riktigt sjukt... Sinnes, vad ont det gjorde. Aja, kvällen bjöd på så galet mycket roligheter och jag fattar inte att vi kunde stå på benen överhuvudtaget efter alla Tequilashotar som slank ner, men det gick och kvällen var galen! Sinnesjukt kul och just nu är festlivet/singellivet jäkligt roligt!

En seg söndag då jag vaknade ett, tömde en box med Ebba och sen njöt av vars en Hemmakvällpåse med Martina gjorde helgen komplett. Jag är nöjd, hoppas att ni också är det!


Bilder sen igår, men Jenny lyckades tydligen slingra sig undan...

Amazing people

Tjenixen. Jag borde egentligen sova nu då jag MAX fick en timmes sömn i natt... La mig alldeles för sent, men sen gick det bara inte att sova och om det gick så vaknade jag om och om igen. Att jag skulle upp fem gjorde ju inte saken bättre! Tio timmars jobb på Maxi, hämtade upp Jenny i Bjärred och hann sen vara hemma i lite mer än en timme innan jag drog till Eslöv. Träningsorken fanns inte. Inte någonstans. Jag solade först och kom till Aktiv när de andra hade tränat klart... Inte bra. Det gäller att vara taggad för att själv ställa sig på maskinerna och sen pumpa i gymmet... Men nej, inte idag. Mycket skratt och humöret blev i alla fall på topp så jag är ändå glad att jag åkte dit. Promenix, Ica och nattmat hos Martina på det. 

Igår var jag ledig och njöt fullt ut (förutom att jag gärna hade sovit lite längre). Tjugi i tolv missade jag och Rohanna tåget till Malmö och körde därmed istället till Malmö där vi mötte upp Amina. Lunch på ett mysigt bageri, fika på Pronto på Lilla Torg, lite strosande på stan, dötid i bilen i väntan på att marknaden på Nydala skulle öppna var lite av grejerna vi hade för oss. Lite billigt smink handlades och massor av tid togs igen med girlsen. Riktigt kul och de är två personer jag verkligen har saknat den senaste tiden.
Direkt till Eslöv efter det och höll spinningpass, denna gången fettförbränning. Cirkelträning efter det och kycklingsallad med Martinaaa. Världsproblem diskuterades (ja, mycket handlade om det andra könet och faktiskt inte lika mycket om mat, träning och våra vanliga problem) så det blev en sen kväll, men ack så trevlig. En grymt härlig ledig dag helt enkelt :)

Fruktmöte, ny spinningsal, daddy's day!

Whaaaat, vem har helt plötsligt börjat läsa min blogg och typ glottat (som Erika på jobbet hade sagt) en sisådär megamånga gånger samma dag??? Typ tre gånger mer sidvisningar än människor... Från ingenstans. Knas. Någon som googlat mig? Haha. Aja, lite kul ju!

Pappa fyllde 51 idag vilket känns sjuukt. Det låter så jäkla gammalt när det handlar om min far... Sick. Guldbiljett till Big Bowl, spinninginbjudan, rolig frukost (se bild strax), mugg, rosor, Axels kladdkaka var några av våra sätt att fira då han hotade med att riva i sönder materiella ting i form av presenter... Men det är svårare att lova inga bråk, inga utbrott innan utgång, gulliga miner osv än att köpa något. Haha. Äh, det blev nog bra ändå.

På jobbet hade vi avdelningsmöte, also known as fruktmöte, under 4,5 h tid idag... Seriöst i början, sen blev det waaaay to much och till slut rann tårarna i form av asgarv under våra världsproblemsdiskussioner om "Ska vi ha rädisorna vid brysselkålen eller ska de stå kvar vid kruksalladen?" eller "Ska vi lava isbergssalladen eller ha dubbelt lav?"... Haha, detta låter nog inte kul för er, men när man har suttit där och diskuterat i fyra timmar och vi inte kommer fram till nånting så blir allting askul!

Aaaaja, spinningen ikväll var oerhört skoj! Första gången jag höll spinning i nya salen som blev så galet bra så det är inte sant. Snygg, modern, stilren och helt enkelt lika fantastisk som Aktiv. Grymt kul att dessutom 14 pers valt att gå på passet! Hes röst, spinninguppehåll på två veckor samt ett träningsuppehåll på en vecka satte dock sina spår och idag var det tungt, men ack så roligt!!

RSS 2.0