Dubbelträning och annat kul

Morgonträning bestående av gymmet och dessutom blev jag tillfrågad att hålla i spinningen and so I did! Mestadels glada pensionärer så lite gamla speedade låtar på det fick jag många leende tillbaka och var nöjd! Med 30 sekunder kvar av passet dör musiken och det blir kolsvart i salen... För en gångs skull hade jag mobilen i salen, något jag aldrig brukar ha, och drog nytta av lampan! En minut senare springer Patrik in med en ficklampa. Haha. Det blev mysstretching i mörkret, men sen kom strömmen igen.

Efter dusch osv drog jag hem, åt och sen begav jag, mamma och Jenny oss till Lund. Det var dags för glasögonprovning... Fyra butiker, flera timmars letande och vi åkte hem tomhänta... Nu ska jag leta vidare efter mina älskade Dolce & Gabbanabrills.

Några timmar spenderades hemma hos Jeanette där vi bl.a. skypade med Ida som för tillfället är på semester i Mexiko. Lika fascinerande varje gång. Drog till träningen direkt därpå och joinade Hannas spinning + boxen trots att jag var heeelt slut. Energin dog efter spinningen och i slutet av boxen var jag äckligt illamående. Det är inte bra än så nu ska jag försöka lägga mig... Börjar 06.30 imorgon och vill spy bara jag tänker på det.

Vi höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0