Fest mitt veckan

Ojojoooj, vad dåligt mitt bloggande går.... Måste dock skylla på att jag har haft jäkligt roligt, behövt min sömn och helt enkelt tänkt att jag ska hålla mig ifrån datorn vilket har funkat bra!

Sååå, i korta drag eftersom klockan börjar bli mycket... Träning, träning, morgonträning, jobb, jobb, jobb och UTGÅNG! Tjohoo, vad roligt vi hade!! Tony, jag, Coffe och Niklas gick ut efter min spinning i tisdags! Galet kul! Förfest hos Coffe i Lödde och sen pallrade vi oss iväg till Crown. Galen kväll med tre härliga killar och ett minne för livet. Det kommer göras om!

Tisdagen var även en suverän dag då pappa för första gången spinnade på tio år för ingen mindre än sin egen dotter! Först ett pass Easyline där han låg kvar på golvet när passet var klart. En halvtimmes vila på det och sen spinnade vi loss till en timmes Challange med 16 andra svettiga spinnare. Så jäääkla gött!!! Världens bästa FÖRförfest!! Galet lyckad dag!

Att jag sen blev inringd på jobbet av chefen 06.50 när vi kom hem halv sex var desto mindre kul... Och att det hela visade sig vara ett missförstånd, men betalt för hela dagen ändå och två timmars tupplur innan träningen fixade det hela. Idag jobbade vi dock betydligt sämre än vanligt. Snack om tisdagen heeela tiden då Niklas däckade och ja, det gick som det gick! Alltid roligt att prata om efteråt! Förutom för stackarN som gjorde bort sig! Hihi.

NATTI!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0