What if

Jobbhelgen är förbi och imorgon är jag ledig. Jobbet var helt klart bäst idag; jag, Tony och Niklas. Inga chefer, ingen som håller koll på en och automatiskt lite mer trams, men ack vad roligt även om det ibland (ofta) har en tendens att gå för långt med skämten. Men vad gör det om tusen år?! Tiden bara rinner iväg när man har roligt.

Igår spenderade Anna och jag kvällen på Grappa. Mycket mys, goda enschiladas och helt enkelt en grymt härlig stund :) Lider med tjejen som hoppar på kryckor och fått de närmsta årets drömmar krossade, men om det är någon som är stark nog att komma tillbaka så är det du, bruden!

Torsdagen bestod av förutom jobb så träning i form av Jasminas spinning och bodypump. Jag fick inlägg till skorna dagen innan och testade de för första gången på träningen. Skitbra kändes det. Tydligen är jag lite plattfotad, något jag inte hade en aning om... Så förhoppningsvis kan jag snart springa utan att få ont... Hoppas jag!!

Så nu är det dags att äta med hela familjen denna lördagkväll. Även Olivia är här så nu väntar fläskfilén och till efterrätt pappas utsökta Triotårta. Mys! Ännu bättre hade det varit om Black Tower fanns i huset... Är så sugen på vin!!! Eller ja, det smakar ju mer som saft, men ändååå. Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0