Ridtur i Bokskogen

Tjolahopp! Idag begav jag och Mayday oss i blåsten till regniga Torup, hem till moster för att rida med henne och hennes nordsvensk Freja för första gången. Bra gick det, men det blev en kort runda med Tina sen begav jag och Mayday oss ut på en lång runda i skogen, på fälten och till golfbanan. Då kom solen! Grymt härlig tur! Skönt att komma hemifrån. Våra ridvägar är extremt tråkiga.

Strax ska jag bege mig till Aktiv. Får se om jag hinner inom hälsokost först. Spinning och BOX står på schemat. Jag är galet glad att boxen har bytt plats med Bodyworken för nu kan jag vara med varje vecka, förutsatt att det inte är fullt. Det är helt klart det passet där jag tar ut mig mest so I'm happy!!

Naglarna målades nyss marinblå eftersom jag aaalltid annars har mitt vinröda och inte har invigt mitt svarta marknadenlack! Haha, det blev faktiskt inte så tokigt. Matchar den snygga silverringen jag fick av mor och far i julklapp (som jag har en likadan i vinröd), ändå är jag guldfreak och går nästan bara i den... Jaaa, på tal om absolut ingenting! Jobb torsdag-lördag så nu blir det antagligen lite glesare med blogginläggen... Så njut medan ni kan! Kunde förresten inte alls sova i natt heller... Det är typ omöjligt efter tisdagspassen... Kanske även kan bero på Celsiusen?? Who knows... Todelooo!


En styck svettig Mayday idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0