Strange clouds

Vet ni vad? Jag längtar tills jag kan ge er något intressant att läsa. Ett äventyr, en vardag som inte är en vardag, dagar som ser olika ut, upplevelser, något annorlunda, någon helt annanstans... Några veckor till får ni stå ut med mina meningslösa inlägg om egentligen ingenting för sen... Sen ska ni få så mycket mer att läsa om och se!

Juljobbandet är över och decemberlönen checkar in på kontot imorgon. Gööööött. Många timmar, mer än heltid och bra mycket mer än mina egna tider. Känns riktigt bra. Tänk om man alltid kunde ha det så... Fast då har man kanske inte sådär jättemycket annat liv och sömnbristen hade varit gigantiskt... Lagom är bäst!

I fredags gjorde jag ingenting efter jobbet och på lördag var det dags för jobb igen. McDonald'sdejt med Coffe och Niklas satt fint. MAX med Niklas, Christian, Tobias och Samuel på nyår. Det går utför med mina dieter... På lördagkvällen tåg jag det underbara tåget och den omtyckta stadsbussen hem till Amina där det väntades lite fest! Trevligt, roligt och där jag även däckade! Nattafrukost, frukost och sen begav jag mig till farmor för att fastna där i några timmar och bli bjuden på mat. Alltid mysigt och lika uppskattat varje gång man hälsar på. Kul att kunna göra någon glad! Tåget tog mig till Eslöv och hem till Emma där vi letade lite resor för att komma fram till att Emma hälsar på mig när jag har bekantat mig med Australien istället! Även om Malaysia lockar extremt mycket innan... Ett besök på Anderssons och kvällen blev kanon!

Idag fick jag sovmorgon och jobbade 11-19. Orkade inte åka till Aktiv före jobbet. En man kort hela dagen + chefen på möte och Siv slutade 12... Stressigt värre på kvällen då jag jobbade själv på avdelningen efter 16. Jag måste sluta att söka efter perfektion. Vid detta laget borde jag ha lärt mig att det inte finns. Jag hinner aldrig allt det jag vill även om jag har dragit ner mina mål rejält. What to do...

Nu har jag letat massvis med resor, datum och priser... Måste ringa ett flygbolag och ta reda på mer. Jag vill boka nu nu nuuu.


Sjukt söta syskon i Thailand förra julen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0