En månad i Sverige

Dags för ett litet blogginlägg såhär på kvällskvisten... Det är ju nästan en månad sedan sist!

Igår hade jag varit hemma i en månad och det är helt sinnessjukt hur fort det har gått. Australien känns så långt borta och så avlägset på ett konstigt sätt. Idag kikade jag igenom bilderna på bloggen lite snabbt och insåg att "Herregud, vad jag har gjort mycket". Massor. Fantastiska minnen och massvis av bilder gav tre och en halv månad mig borta från Sverige. Härligt var det, men jag njuter faktiskt av att vara hemma. Under min månad hemma har jag gjort en del, men verkligen försökt njuta av att inte göra en HEL del grejer hela tiden som det var i Australien. Att försöka slappna av och ta vara på de små stunderna med nära och kära även om det oftast har inneburit en enorm trötthet eftersom jag kommer i säng så himla sent om kvällarna... Nåja, det får väl bli ändring på det.

Så, vad har jag nu gjort sen jag kom hem och under tiden jag inte har uppdaterat er här? Tja... Ebbas födelsedag i fredags firades för fjärde året i rad på Bakken och det var nog faktiskt den roligaste gången hittills med skönast skratt och minst bråk? Falsterbo Horse Show besöktes med mamma, Lina, Ebba och Anna i onsdags. Mest intresserad var jag av huntingen och sen hittade Ebba och jag två föl vi ville ha under fölvisningen... Det ena för 100.000 kr och det andra för 80.000 kr. Billigt och bra ju! Haha. Helt sanslöst. Jag håller i Spin Challenge igen varje tisdag och imorgon är det dags att hålla Spin FF. Anna hade 21 års fest igår vilket blev galet lyckat trots strömavbrott utan musik, el och en fungerande toalett! Helt enkelt en kanonkväll som fortsatte efter två knäckemackor hemma med mammsen som sen skjutsade mig till tåget och vid tre entrade jag Wonk med Tony och Tony! Halv sex imorse kom jag hem och var lagom död, men det var så värt det! Ja, vad mer... Jag jobbar även denna sommaren på ICA Maxi i Lödde och försöker få in vanan att cykla till jobbet när tiderna inte går ihop med träningen. Faster med familj var hos oss idag med sin nya lilla valp som fick mig att vilja sno den lilla rackaren när ingen såg... Något sötare har jag nog sällan sett!! Callemannen grillade med oss förra veckan, likaså mormor. Förra helgen spenderades lördagkvällen hos Ewa och Patrik och två helger innan var vi hos Stefan. Midsommar spenderades hemma med familj + släkt och jag råkade dricka jäst vin och mådde sådär efteråt... Maxifolket festade tillsammans i Kävlinge för några helger sedan vilket också var riktigt roligt och då jag, Tony, Lars och Måns drog vidare till Wonk (Crown) på kvällen... Skafferiet har besökts med fina vänner och massvis av kvällar har spenderats på Aktiv med lite träning och MYCKET snack. Gött till tusen. Tandläkaren konstaterade att jag inte hade några hål och jag flyttades upp två riskgrupper samtidigt som jag försöker vara noggrann med maten och följa en viss diet vilket inte har varit det lättaste den senaste tiden...

Ja, detta var lite kort om hur min månad har sett ut med utelämnande av många detaljer. Dags för duschen och sen sängen! Ha det gött!


Lilla familjen på Bakken den 13 juli 2012 - Ebbas 13 års dag.

RSS 2.0