Sweat is just fat crying

Den här veckan börjar med två lediga dagar! Kan det bli bättre? Ehm förutom, solen, var är du?? Hela helgen var det fint väder... När jag jobbade. Det är så typiskt. Om jag inte hade haft mina underbara fökylningsblåsor skulle jag lagt mig i solariet denna gråa dag, men istället sitter jag här än... Även om jag gick upp för flera timmar sedan och skulle morgonträna. Det får helt enkelt bli lunchträning istället och ikväll håller jag spinning i Kävlinge. Funderar på att joina BodyCombat efteråt för att sen slagga i Reslöv över natten. Det var ett tag sedan. Även på onsdag håller jag i spinning i Kävlinge och imorgon är det veckans höjdpunkt: RPM på Aktiv!!!
Min instruktörsroll

Att Aktiv tog in mig som instruktör är det bästa som hänt mig. Jag började som en blyg tjej uppe på cykeln som hade jättesvårt för att man faktiskt sällan fick några svar på sin coaching (som då inte var speciellt många instruktioner i varje låt). Att prata/coacha människor, men inte få någon muntlig respons, det hade jag svårt för länge. Jag kan knappt förstå att det var jag för ungefär två år sedan. Nu älskar jag det. Jag älskar att pusha människor och få dem att inse att dem kan så mycket mer än dem tror. Jag älskar att motivera andra och jag får massor av energi av människor som tar åt sig av vad jag säger under passet. Människor som verkligen kämpar och tar ut sig. Det är ju därför vi går på spinning, inte sant? Den här veckan har jag hållt spinning-/RPM-klasser fyra dagar och det har varit så otroligt roligt varje gång. Det är i den här branschen. i den här världen, jag känner att jag vill vara. Det är här jag trivs bäst, det är här jag kan leva ut och det är här jag strålar av sann glädje. Jag älskar det. Jag tror faktiskt att jag har hittat min lilla passion i livet så det börjar bli dags att bygga vidare på den nu...

Jag under inspelningen av min licensvideo den 5 mars.

Love what you do

Höjdpunkter och värt att minnas under slutet av mars och första halvan av april:

23 mars - Spin of Hope på Formtoppen i Höllviken
12 timmars spinningevent där de insamlade pengarna oavkortat går till barncancerfonden. Uppdelat under hela dagen på Patrik, mig, Mulki, Anne, My och Evelina! Sista timmen avslutades med RPM Release 58!!! Vilket ös!!! Totalt sett blev det tre timmars spinning för min del och jag tyckte att dagen var kanon och sällskapet suveränt! Även lille Elias var med som vi inte får glömma!

24 mars - VätternSpinning på Time Sport Club i Kävlinge
(observera att detta är dagen efter Spin of Hope). Jag instruerade fyra timmars spinning med video och förkoregraferat cykelpass för åtta hurtiga deltagare som aldrig hade varit med om ett värre långpass. Ooops, av rimliga skäl blev det mycket stående!

27 mars - Release 58 på Aktiv med Hanna!!!
Satan i gatan vad roligt vi hade! Hemmagjorda releasetröjor, svittigt värre och ett jävlar anamma. Don't start what you can't finish - BAM!

30 mars - Min 22 års dag!
Inleddes med ett kanonskönt cirkelträningspass á la Pia följt av mitt allra första egna släktkalas fixat i min egen lya! 24 pers i min lilla etta på 42 kvadrat gick hur bra som helst! Galet roligt!! Pizza följde därpå med Jasmina, Pia, Björn och Stefan och sen trillade partyfolket in!! DET VAR DAGS FÖR FEEEST!! Och det blev det även om jag tyckte att det gick segt i början och drog fram Explorern en aning för snabbt... Hehe. Tji den, min kväll fick ett slut på Eslövs station och sen hem igen (tack för allt, Ida & Co!!!) och jag har sällan varit med om en värre bakisdag. Fyfan, men det VAR värt det! Det var kul så länge det varade ^^,

1 april - Allsvensk premiär på Swedbank Stadion med Jenny!
Malmö mötte Halmstad BK och vi frös ihjäl i skuggan bredvid de mörkblå fjånarna. 1-1 gjorde inte saken bättre, men det gjorde ett farmorbesök och påskmiddag hos/med familjen! Inledde för övrigt denna dag med RPM!

9 april - Blev licensierad Les Mills RPM-instruktör!!!
Celsiusen var tom när jag såg att det hade trillat in ett nytt mail... Från Les Mills!!! Något som jag hade gått och väntat på i en månad!!! Aaah, vad nervös jag blev. I min ensamhet öppnade jag mailet och fann två filer... Det stod "Certification" på den ena, men vågade jag tro det?? Telefonen segade så datorn sattes igång och jo minsann, i utvärderingen stod det PASS!!!! VILKEN LYCKA!!! Det var heeelt galet och det kunde inte kommit lägligare då jag skulle hålla passet samma kväll!!! VILKEN KVÄLL, VILKET PASS, VILKA DELTAGARE!! Min röst försvann efter halva passet och sen var det bara att köra på ren jävla vilja. Fan, vad jag älskar det. Känslan av att sitta där uppe (eller stå!!) och veta att jag blivit godkänd, vågar tro på mig själv och Patrik kommer inspringandes med Certifikatet... Ja, min dag, min vecka, min månad och fram för allt, min väntan var gjord! (Och jag hade inte behövt den där Celsiusen!).

13 april - Årets första grillkväll hos Niklas i Dalby!
Med Mysan, Pia, Stefan och Björn blev det en skön kväll med god mat och ett aaaalldeles för långt spel... Det där PT (?) tar ju aldrig slut. Vid ett la jag mig på soffan efter att ha sovit på golvet med en grymtande hund bredvid mig och sov där sen i två timmar innan vi skulle hem. Pigg 22 åring - that's me!
 
14 april - Tupperwareparty @ my place!
Med Emelie Nordström i täten och trevliga girls som mamma, Jenny, Ida, Jeanette, Emma, Viveka och även Lina en stund på slutet var på plats. Grymma prylar, hundralappar flög i taket och nu ska det tas med bananpannkakor till jobbet. Jag anar att detta inte var det sista Tupperwarepartyt bland tjejerna....

15 april - Ny dator!
Tog mig en svängom in på Center Syd efter jobbet och gick ut med en dator... Hehe ooops igen! Skulle kostat 5500 kr och jag fick den för (200-100kr) x 24 månader! YEY! Nu ska bara mitt falskt marknadsförade mobila bredband bara speedas upp...
 
16 april - Medarbetarsamtal med Patrik på Aktiv
Suveränt, kanon och bästa mötet på bästa stället! Finns helt enkelt inget bättre vad gäller trivsel. personlighet och trevligt bemötande! Underbara människor och som jag sa, nästan första hemmet istället för andra...

17 april - Pulsspinningutbildning på Time Sport Club
Och där är vi idag! Herregud, vad tufft. Vi tränade på att ligga på vår maxpuls gaaalet länge och herregud, vad det kändes i min lilla hals... Den som jag har försökt förtränga att inte är helt bra... Intressant utbildning i all ära så vi får se vart den tar oss/mig! Dessutom hängde jag vid stranden i Barsebäck efter jobbet idag. Med sällskap av en smarrig bakad potatis med kyckling och keso från Graffiti Café njöt jag av solen... Mmm.

Och förutom alla dessa datum har jag instruerat massor av RPM- och spinningpass både på Aktiv och Time vilket känns himla kul! Även gymmet har besökts ett antal gånger nu och en dag tog jag mig runt 5 km på Norreslingan - hemskt, mycket hemskt. Reslövdagar, systrar på besök, Maja sov över, höll i Easyline twice, höll i morgonpass (RPM-Xpress!), middag hos Delblancs i Lund, Emporia-/IKEAbesök... Ja, massor av mer som jag har glömt antagligen, men ni har läst tillräckligt nu... Ni som faktiskt tog er igenom hela detta nyhetssvep - BRA JOBBAT!

Och mina bilder vill inte laddas upp.. Aaaaah, teknikens värld......

I MADE IT!!!


Internet fixat!!!

Yeeeey, Linas Sammi tycks lösa många av mina problem nu för tiden! Fick igår köpt ett mobilt bredband för halva priset hela bindningstiden och utan startavgift!!! Hur lyckas mannen??? =D TACK IGEN OM DU LÄSER!!

Det var då den största anledningen till att jag inte har varit aktiv på bloggen. Internet har legat nere helt, inte ens via telefonen kunde jag sno internet till datorn. Ny dator skall också inköpas, men plånboken är galet tunn för tillfället.

Lång historia blir kort (resten tar vi en annan dag):
Jag hittade innan en utbildning som jag hade velat läsa på 1,5 år. Allting såg jättebra ut tills jag såg priset. Någon som skulle vilja hosta upp en sisådär 175 tusen? CSN, help me?


Tjuggekinder och extrahaka, försvinn.

RSS 2.0