What's up?

Livet leker... Eller njaae, nu ljuger jag. Det tråkiga är att det är bara jag som kan ändra på det. Det är bara jag som kan ta mig ur mitt tråkiga hamsterhjul och skapa en roligare vardag. Så vad har jag gjort för att försöka ändra på det? Till att börja med tränar jag nu under decembermånad på Nordic Wellness. Mestadels på Folkets Park och det blir mest spinning, RPM och CX. Jag som skulle variera mig... Haha. Doing what I love! Många farmorbesök har blivit av i samband med träningen vilket gör att livet känns betydligt mer värdefullt. Syrran Lina fick göra mig fin i form av gellack på naglarna i fredags och jag är såå nöjd! Hon och Amina driver nu tillsammans, fast med vars ett företag, salong Livskvalité på Storgatan 12 i Eslöv. Lina erbjuder nagelvård och skönhet och Amina masserar samt  har KBT-samtal. Något som kanske kan locka? Något annat jag har gjort för att förbättra mitt hamsterhjul är att för en månad sedan tog jag en veckas semester och drog upp till kusinen i Katterjåkk (Riksgränsen) och njöt av efterlängtat sällskap, julbak, avkoppling och en tripp till Norge. Jag är grymt glad att jag åkte dit. Annars har jag nog inte gjort så mycket för att förändra min vardag...

Förra veckan gick jag till en sjukgymnast för att kolla upp min problematiska axel och rygg. Jag hoppades på att axeln skulle vara en behandlingsbar inflammation som snabbt skulle läka så att jag kan köra mitt CX-pass smärtfritt... Men ack, vad fel jag kunde ha. Tack vare mitt fjärilsim är jag överrörlig i mina axlar vilket har gjort att jag är för stark i framsidan och alldeles för svag i baksidan... Detta har gjort att jag har fått en puckel vid min högra skuldra och det känns som att jag är stel och orörlig i höger axel så det känns som att den hoppar ur led över ett visst läge. Detta kräver lång stabilitetsträning för att bli av med. Yey. I ländryggen är jag också överrörlig mellan kota 4 & 5 tack vare gymnastiken vilket gör att jag får ont och blir trött i ryggen väldigt fort. Heja fruktjobbet.

CX-licensfilmningen är förskjuten en månad, men det känns som att den kommer att behöva skjutas fram mer... Jag som bara vill få den gjord. 
 
Imorgon drar det riktiga juljobbet igång vilket innebär att jag är totalt ledig två dagar tills det blir nytt år. Oj, vad jag längtar efter dig, Nyårsdag. God jul på er!


Jag kan visst då

Idag är jag stolt. Idag är jag nöjd. Idag är jag glad. Jag lyckades idag brotta mig över mina malande "jag kan inte"-tankar. Jag vågade vända på "jag kan inte, det går inte, det är inte lönt" till att jo, visst f*n kan jag, och jag kan f*n lite till. Jag pratar om kvällens spinningdeltagande på Nordic Wellness. Framför allt på kvällens Cykel60 där jag kört för den instruktören en gång innan och känt på upplägget (men sen hur länge hänger den informationen kvar aktiv i mitt hjärnkontor liksom?). Jag vågade pusha mig själv igenom det där allra jobbigaste med positiva tankar istället för de vanliga negativa. Målet var att ta ut mig, få ont och orka hela vägen, men f*n inte mer! Och så måste jag säga att passet faktiskt blev. Det var längesen jag snuddade vid den där mjölksyran och den var faktiskt saknad.

RSS 2.0