Åtta dagar senare...

... Skriver jag igen! Har ingen vidare blogglust nu för tiden. Snart helg. Jag bytte till mig den här lördagen för att kunna åka iväg på kvartalsutbildning i RPM nästa helg. Spännande! Vasaloppet körs på söndag och för första gången ska jag sitta på ledarcykeln delar av loppet vilket ska bli riktigt kul! Förra året var jag i Australien när loppet kördes och de andra åren har jag varit med som deltagare! Wohooo!
 
Trevlig helg på er! Min Nexus hälsar!

Träning februari 2013

På ett ungefär såg februariträningen ut såhär för mig (dock + tre dagar i mars):
Vi ser ju alla vad huvudsysslorna består av! Hihi.


  
Ser ni hur mycket jag löptränar? Haha.

Dammstorp 16 feb 2013


Emma x 2 + Ida + Mulki!

Februaridagar 2013

Daaaaamn, vad dålig jag är. Min vanliga dator är stendöd igen, men lyckligtvis hann innehållet räddas! En annan skruttdator har jag nu (tack för lånet, far!!) och äntligen har jag fått internet att fungera på den nu.

Mestadels har det stått träning på schemat och om det inte har stått på schemat har det funnits i mitt huvud. En krånglig benhinna ställde dock till det förra veckan och jag nådde inte upp till mitt veckormål. Det tas dock igen den här veckan. Jag har hållt massor av pass känns det som... I februari har jag hittills hållt RPM 4 gånger, spinning på Aktiv 2 gånger (en gång gemensamt med Pia!! - galet roligt!!!) och 2 gånger på Times. Håller dessutom på Times imorgon igen och RPM nästa tisdag på Aktiv så det blir nog faktiskt lite rekord under februarimånad i instruerande. KUL!! RPM:en går skitbra på Aktiv och sen Releasen har passen landat på 13, 13, 15, 19, 18 och 19 deltagare!!! Galet roligt att det har stigit!! På Time finns det plats för 24 cyklar och i måndags var det en cykel ledig (motsvarande 19 på Aktiv) och förra måndagen var det fullt! Galet vilket tryck det blir!! =D Sen har min nya passion i träningsvärlden helt klart blivit BodyCombat. Jag fullkomligt älskar det. Det kvittar hur lite energi man tror finns i kroppen när man går in på passet... Energin skjuts i taket under första låten och efter en timme vill man inte hem!!

Nog om träning... Haha. Jag har faktiskt slaggat hos familjen två nätter den senaste tiden då det passat himla bra med jobbet och den ena dagen firade vi dessutom Sammis 21 års dag. Mysigt värre att sova hemma igen, även om jag crashar i Jennys säng... Hihi. På lördag entrar hon Svealand igen!! Ebba har hängt hos mig en del och nya placet att hänga med kompisar hos har också varit hos mig. Det känns riktigt bra! :) Två utgångar har blivit av. Båda lyckade fast med heeelt olika innehåll och slut. En utgång i Malmö med pågarna, syrran och Tessan och en Dammstorpkväll med Emma, Ida och Mulki. Två totalt skilda kvällar, men båda var värda allt som inkluderades! Filmkväll hos Pia blev av i söndags och se inte "Seven Psychopaths". Sjuk film och komedi? Don´t think so!

Dags att göra sig redo för Hannas RPM och Martinas BODYCOMBAT!!!

Btw, vi cyklade igång smoothies på Maxi förra helgen! Snacka om en härlig lördagsbar på jobbet med en fritt främmande människa som blev en skön vän direkt! Monica från Retail House is in the building

Dammstorpbilder kommer nästa gång!

My lazy blog side

Ledsen för katastrofalt dålig uppdatering. Till en början fanns faktiskt inga tankar på bloggen och efter det fungerade inte internet på datorn och via telefonen (som jag skriver ifrån nu) orkar jag inte skriva något avancerat... Tiden har sprungit iväg och jag har haft det jäkligt bra. Mer om det en annan dag :)

Trevlig helg och sportlov för er som får det!

Nästan fullsatt RPM-pass!!!

Förstår ni?? 19 personer hade jag på RPM-passet ikväll!!! Förstår ni hur roligt detta är??? GALET ROLIGT! =D 19 cyklar av 20 var upptagna av 17 härliga medlemmar och två helt fantastiska instruktörer och alla kämpade på som tusan. Det är så otroligt roligt att se!! Det här gjorde min dag!!!

Igår jobbade jag kort dag och drog sedan till Malmö på mässa. Grymt intressant och givande. Bilbyte med Reslövsgrannen Darko skedde innan träningen och även ett litet "My passion in life" tänktes igenom lite snabbt. BOX med Cecilia köttade mina redan så träningsvärksfyllda ben och speglarna immade igen då fläkten la av, men vad gjorde det?! Stackars Sh'bamarna som dansade loss efteråt...

Idag stod PW 06.30 på schemat med Björn och Mulki. Är man störd när man gör det på sin lediga dag? Det känns lite så när klockan ringer. 07.30 var jag hemma igen och vet ni vad? Jag gick och la mig! Sen sov jag till tio! Mammsen kom på kaffe lagom till min frukost efter att ha försökt nå mig en sisådär 10-15 gånger på telefonen... Jag kanske faktiskt ska ha den på mig eller åtminstone ha ljudvolymen så pass hög att man faktiskt hör när det ringer? Usch, stackarn. En trevlig stund hade vi i alla fall innan jag drog på en spännande utflykt till Malmö igen där lång väntetid väntade för att sen gå på två minuter innan det var över. Hmm, yey! Bara att hoppas på det bästa nu, vad nu det är! Jag hämtade farmor efter det och vi satte oss på ett café vid Gustav (det där vi har ätit på, Amina!) och mös en stund innan jag lämnade henne för ett ärende, körde hem henne och sen drog till E-town igen. Detta blev ju ett specifierat inlägg á la Maja! ;)

Nu ikväll vet ni ju vad jag har gjort och där kan ni tillägga ben-/knäböj med en 5-6-7-8-inspirerande Hiba och en pratglad Mulki! Life is good!

Ciao!

Ni som är vän med mig på instagram får leva med min frukostbild igen,
Den är ju bara för god!!! Om ni fortfarande inte har provat på bananpannkaka, DO IT!
1 ägg
1 banan
+ smaksätt som du vill! I mitt fall blev det x2 med blåbär och kanel! YUM!

Istället för the Nike Blast

Min lediga helg resulterade i mestadels träning och slapp. Jag rannsakade mitt liv lite grann och är trött på att ingenting händer. Tekniken går sönder, jag ångrar att jag la överdrivet mycket pengar på en ny telefon och nu måste jag dessutom köpa ny dator. JAG ORKAR INTE.

Så, dags att skippa den negativa delen. Vågen visade idag en nedgång på ytterligare ett halvt kilo och jag fylldes av glädje istället för datorhat. Några timmar kuckilurade jag hos familjen runt lunchtid och fick låna hem en annan gammal dator som faktiskt fungerar även om det går långsamt. Tack, pappa!! Mysigt att bara hänga lite och snacka med pappa, farmor och systrarna som var hemma <3

Combaten satt galet fint därpå och herreguuuud, vad det ger mig energi. Trots att mina ben och rumpan värker sen hemmaträningen igår så var det sååå roligt!! I LOOOVE IT! Helt klart höjdpunkten vad gäller träningen i nuläget. Jag skulle vilja säga att det inte gjort något att jag missade blasten i Globen i helgen, men det kommer jag sörja ett tag nu. Där missade jag nog något stort.

Så, helgen i bilder:

Shrink to fit - v.5

Måndag (1,5h)
- RPM + BOX med Cecilia

Tisdag (3h+)
- PW med Björn och Mulki
- Gymmet
- RPM + BodyPump

Onsdag (3h)
- PW med Björn och Mulki
- RPM + BodyCombat
Torsdag & fredag hanns ingen träning med pga jobb.

Lördag (1,5h)
- Cirkelträning
- Nike (butt+back)

Söndag (1h)
- BodyCombat


Död dator, seg Emma

En toppenstart gav dagen med cirkelträning för Hanna med Jasmina och Boijertz med Pia, Stefan, Viveca, Christian, Tommy, Jasmina och Björn. Riktigt gött denna lediga lördag. Hemmaträning därpå (inspirerad av dig, Maja) med hjälp av Nike gav min behind något att bita i! Sen dog dagen ut. Långdusch, fixning och datorbegravning. Jag orkar inte med tekniska prylar som inte vill fungera. Då jag dessutom har undvikit att planera nånting den här helgen eftersom jag ville till The Nike Blast i Globen sitter jag nu här lottlös en lördagkväll. Inte ens energin vill umgås med mig längre. Det blir nog en tidig kväll för mig och jag hoppas på en skön söndag imorgon med träning och annat kul!

Träning januari 2013Cirkeldiagrammet visar tid per träningsform.
Stapeln antal träningstimmar.
Kurvan viktnedgången. Dock 7 hg högre än målet.
(Träning under perioden 7-30/1).
Vikten mättes sen den 17 dec.

RSS 2.0