Semesterstängt

Ja, det verkar som att det enda jag har semester ifrån är bloggen och tyvärr så kommer den nog att fortsätta ett tag till! Njut av livet!

Bakken femte året i rad för att fira Ebbas födelsedag.

Underbara sommar!!

Finally!! Idag hade jag min första lediga dag på elva dagar och heeeeerremingud, vad härligt det var. Den inleddes på bästa sätt med CIRKELTRÄNING!! Underbara lediga lördagmorgnar, vad jag har saknat er!! På dessa hemska jobbdagar har jag knappt tränat alls. Mellan torsdag-torsdag blev det inte av någon träning alls, men galet vad bra det gick när jag väl körde pumpen nu i torsdags och höll RPM därpå. Musklerna var som nyladdade och energin flöt på! Annars har jag prioriterat solen och den underbara sommaren. Stranden, havet, grillmys på stranden och Falsterbo Horse Show med mamma, Lina, kusin och faster, något som känns helt rätt. Sommaren är för kort för att var kväll spendera tid i källaren, hur mycket jag än tycker om det där lilla stället. Med tredje sommaren i rad utan semester och en oförglömlig resa i Nya Zeeland, uppskattar jag sommaren, värmen och naturen mer än någonsin. Det handlar om att leva i nuet, inte sant? Att njuta av stunden - här och nu- Jag försöker i alla fall att leva så.

Ebba fyller 14 idag och vår årliga tradition med att åka till Bakken på hennes dag blev framflyttat då systrarna J och L jobbar idag, men imorgon är det dags att fira Ebba och vårt 5 års jubileum på dansk mark! Haha, varje år säger pappa att det är det sista... Not yet! =D De två yngsta och jag lekte runt i poolen medan resten av familjen (minus pappa som övade svingen i hagen) jobbade. Nu ikväll överraskade pappsen och lillbrorsan mig när jag precis höll på att deppa ihop för att jag inte hade några planer alls under min lediga lördagkväll och solen strålade ute... Men då dök favoritboysen upp! En glass togs tillsammans och sen blev det lite fotbollskoll/Crocodile Dundee. Det blev en bra kväll trots allt =)

Såå, dags att sova och ladda inför Bakken imorgon! Bjuder först på snyggbilder på mig och Axel ikväll. Vi inveg min webkamera!


Sista lediga dagen

Kanonkost igår, men kroppen ville ändå inte som jag under kvällens boxpass med Cecilia. Idag känns det bättre och för första gången på många dagar känner jag mig inte svullen. Back on track med maten så fort jag mår bra. Som det kan skifta. Den här lediga dagen startade med tvätt mellan 08-10 och däremellan hann jag även få min första p-bot pga städning. SK*T OCKSÅ, men hur mycket jag än ogillar p-vakten så har jag bara mig själv och mitt snurriga huvud att skylla. 10.00 mötte jag upp Pia och Stefan på badet och det var dags för utomhussimning! Grymt skönt, men herregud vad mina armar blir trött under frisimmet... Och att jag ska behöva känna av mina benhinnor i bröstsimmet gör mig så ledsen. Att inte ens simma vanligt ska fungera. Aja, det blev ändå strax över kilometern innan schlaker'Na i oss alla kom fram, och så även regnet! Sen dess har jag ätit, tvättat mer och faktiskt sovit en timme. Grymt skönt. Det kändes välbehövt. Strax väntar RPM så nu laddar jag med instruktörsfilmen, ska snart ta upp den torkade tvätten och pallra mig iväg till Aktiv. Är ruggigt sugen på att ta en sväng inom grillen först, läskigt vad solbrännan har försvunnit snabbt.

Ha en skön vecka!

RSS 2.0