Time flies

Ojsan och HOPPSAN! Vad dålig jag är på att lägga tid och energi på den här bloggen! Förlåt mig alla ivriga läsare (mest förlåt till dig, tjat-Anna ^^,). Så i väntan på min lilla tvätt och att heat lotionen ska tränga in i min stela nacke får jag väl skriva ihop några impulsiva rader om mitt liv i skrivande stund...

Jaa, vad har då hänt sen sist? Och vad hände sist? Haha, jag ser att mina senaste inlägg inte har givit sådär jättemycket info om nånting egentligen? Jo, vikten kanske. Det går fortfarande bra, men jag har som mest varit nere på -7,3 kg, men har sen dess gått upp 1,5 och de vill inte ge med sig... Surt, men jag fortsätter kämpa!

Just nu är energin på topp efter bästa releasen någonsin på RPM (59). Herregud, vad det satt fint, Hanna!!! Galet roligt, flåsigt, noll fläkt och SVETT! MUMS! Det gillar vi! Detta följdes upp av release på pumpen med Pia - också det ett fruktansvärt bra pass! Jag som brukar hata de flesta låtarna och övningarna i pumpen stortrivdes i detta! DET GER!! Och det bästa av allt.... COMBATRELEASEN!!! OMG med stora bokstäver!! Pia och Martina i täten och vilket ös!! FAST, FUN OCH FURIOUS var headlinen och DET STÄMDE!! GALET!! =D Ja, jag är överexalterad!! Första Celsiusen togs dessutom mellan passen vilken jag inte har druckit på 1,5 månad... DET MÄRKTES! Haha. Energin är fortfarande i taket! 

Snart väntas dusch och fix inför min första personalfest på Maxi. Nykter och körandes... Yeeey. Njae, ikväll behövs det nog ingen sprit för att få fart på mig! =D Tror bestämt att jag drar vidare till Aktivgänget därpå där ändå alla är nykterister ikväll??

I övrigt har jag hängt hos Anna (!!) med Emma och världens sötaste lille Zacco (stavning?)!! Solmys där och även i Reslöv ett antal dagar OCH på jobbet... Nu gäller det att planera sina raster så att man får ut maximalt av sin bränna ;) haha NERD 8-) Första studenten besöktes i Höllviken i onsdags och nu kör vi student igen på tisdag, onsdag och sen har vi den efterlängtade torsdagen då LINA TAR STUDENTEN!! Jag är så galet taggad - kanske till och med mer taggad än studenten själv? Haha, nääää då! =D Fix i massor under veckan och första betalda semesterdagen tas på onsdag (+poäng där!) sen är det bara att njuuuuuta på studenten! Galet, vad kul det ska bli!

Så, träning i övrigt då? Ja, idag kändes det bättre än någonsin och jag har aldrig riktigt trott på det här med "ätardag" en gång i veckan... Men jo minsann, jag tror faktiskt att jag får tänka om. Igår hade jag ett riktigt jäkla crave (längesen sist!) så jag började synda med en massa mandlar, naturdietbars, solroskärnor (ja, ni hör själva, kanske inte så värst farligt?), men sen blev det typ allt jag kunde hitta i skåpen... Dock var det inte så mycket, men magen blev proppmätt ändå och gigantisk. Vet ni vad? Jag har sällan haft sånt flyt och så mycket ork på träningen som idag!! Tre timmars träning och det kändes som att jag kunde kört lika länge till med samma intensitet (kanske inte exakt just precis lika länge), men det kändes så otroligt bra!! Så jo, så kanske ett nytt upplägg kommer se ut. Strikt kost i veckorna (vilket det är alltid nu) och sen en vräkardag... Hmm, allt för att få upp förbränningen (om det nu fungerar!!).

Vad mer? Ja, jag kommer inte på så mycket mer så vi tar det i så fall en annan gång! Nu väntar duschen (JAG STINKER!). Njut av vädret och varandra så hörs vi... När vi hörs! =D Ciao
Ebbsi Pepsi (höhö) på Linas bal i Skurup!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0