Våren försvann?

Sorry sorry sorry. Prioriteringen ligger varken på bloggen eller datorn nu för tiden. Trist att behöva börja varje inlägg likadant dock...

Träning i massor, kvartalsutbildning, filminskickning (fortfarande inget svar), Björns fest, söndagsmiddag-/filmkväll with tha´gang på söndagar, Gladiatorernamys, jobb + extrajobb, kunddag (sålde 2 TON lösviktsgodis under en dag), Reslövsdagar med familjen, morgonträning och morgoninstruerande, pulsmöte med Time, Volvofix, Boijertzlördag, Jasminafirande med Klubb F-utgång, Pimpasmys, RPM på Aktiv, spinning på Time... Ja, nu till den här veckans händelser so far...

Utestallet blåste sönder i stormen redan förra stormen förra veckan, men i måndagsmorse for hela taket av. Verkligen hela. Se bild nedan. 200 kg´s balkar drgos med, knäcktes och åkte iväg med taket. Galet vad naturen kan förstöra mycket. VIlken kraft. Hästarna blev inne hela måndagen och halva tisdagen tills mamma fixade en ny öppning och spärrade av hagen. Herregud, vilket mög den här stormen lämnade efter sig. UUUUSCH.

Den här veckan har jag tagit ledigt på lördag då det är dags för välgörenhetsspinning i Höllviken, men jag lyckades få ihop så pass många extratider den här veckan så att jag ändå jobbar heltid! Najs! Måndag-fredag dessutom, när hände det sist??? Och endast en kväll av dem!! ME LIKE!

Missade kvällsträningen idag ändå då det var dags för mitt första Årsmöte i bostadsföreningen. Körde 30 min cross innan dess och 30 min på roddmaskinen. Mötet var intressant. Medelåldern i huset har sjunkit rejält (YEY!!) och ja, jag är fortfarande lika glad för min lya som när jag flyttade in. Om inte gladare! :) Systrarna 92, 94 och 96 (hoppas att ni nu vet vilka jag syftar på!) våldgästade (nästan) mig kl.22 i måndags då de inte ville bli insnöade i Reslöv då SMHI skickade ut stora varningar angående vädret... Tisdagmorgon fanns inte en snöflinga förrän man kom längre ut mot kusten! Dock mysigt att ha dem/er här ändå även om jag somnade lite fööör snabbt kanske. Hihi.

Dags att sova. Jobb imorgon och på torsdag (halvdag + killerdag) samt hålla i Easyline och eventuellt spinning imorgon och final i Gladiatorerna på fredag!! Jag kommer köra hem så att det ryker om turbodäcken då jag slutar när det börjar!!! Aaaahh!

Njut av veckoslutet (halva veckan är ju faktiskt förbi!). Det ska jag!

Vi får ses när vi hörs nästa gång *mysigt litet flin på läpparna*.

Behövs nog ingen kommentar...
Jasminafirande i lördags med henne och Hiba, därefter utgång för två av oss. Det blev en riktigt lyckad kväll! Dumt dock att hålla spinning i Kävlinge 10.00 dagen därefter... Hehe.

RPM-kvartalsutbildning följt av Björns 39 års fest var också en lyckad dag/kväll/helg!

Efter knappt halva veckan

Om 17 dagar fyller jag år och jag hade ett delmål tills dess... Satt i januari. Det är kötta som gäller nu.... Aaaaj. Träning morgon och kväll när det går och nyttig mat vilket funkar bra, tills allt det där andra skitet kommer fram... Aaah. 17 dagar. Snart 16. Fettförbränning, fettförbränning, fettförbränning, fettförbränning, fettförbränning, fettförbränning, fettförbränning, fettförbränning.
 


Yeeey!
Dock träningsfri dag imorgon
(kunddag, dvs jobb 11-21)
och eventuellt även på fredag
(jobb 8-18). Sen kör vi
igång till helgen igen!
Trevlig helg på er!Våren är här!!

 
Ojsan ojsan, det var två veckor sedan jag skrev ett riktigt blogginlägg. Vad har hänt sen dess? Tiden bara springer iväg och det är vår i luften!

Axel har äntligen sovit över hos mig, detta innan snön försvann så vi spenderade en eftermiddag i pulkabacken! Mysigt värre att ha lillkillen hos en även om han kräver liiite mer uppmärksamhet och underhållande än systrarna. Jenny kom hem från Asien efter sju veckor i Singapore, Malaysia och Thailand, sisådär lagom brun... Svart med andra ord! Det blev god middag hos familjen och mys framför den underbara Melodifestivalen. Usch, vad jag inte gärna ser det. Mamma fyllde år förra tisdagen och jag bjöd henne på en smarrig lunch på Skafferiet följt av en middag på Pimpas med hela familjen på kvällen. Jag har i snitt hållt lite spinningpass i Kävlinge de sista veckorna! Amina och jag hängde förra måndagen i Malmö och på IKEA vilket resulterade i en korglampa, lite smått och gott och en jäkligt bra dag! Samma morgon hade jag och Björn powerwalkat och sen åt jag och Mulki frukost på Aktiv. Ännu en mysig grej som smygs in i veckorna emellanåt. I fredags entrade jag Aktiv tidigare än någonsin. 06.10 satt jag på cykeln redo för att kötta RPM ensam. 08.00 stämplade jag in på jobbet, piggare än någonsin! Efter tio timmar där drog jag till Aktiv igen och körde RPM med Mulki! Det föll dock lite när jag handlade en påse godis till Gladiatorerna, men ack, vad gott det var. Dagen därpå var det jobb igen följt av middag och bowling i den nya hallen på badet. Kan varmt rekommenderas! Grannen bjöd in mig på inflyttningsfest när jag kom hem samma kväll vilket blev en himla kul spontankväll även om den inte var så lång då Vasaloppet kördes morgonen därpå. Vasaloppet har jag ju berättat om, efteråt åt jag, Pia och Jasmina på Pimpas innan det var dags för Combat och RPM med Lina!! Grymt härligt jobbat, tjejen!!! Tvätt på det och jag var helt färdig.

Ny vecka, nya tag. I måndags drog jag till Emporia efter jobbet och fick en ny iPod av Apple Store då startknappen inte fungerade längre. Tackar worldwidevillkoren då jag köpte den i Australien för nästan exakt ett år sedan (22 dagar kvar på garantin, yeah!). Mötte därefter upp en instruktör från Malmö på IKEA och köpte ett RPM-linne av henne som hon annonserat på facebook. Sååå nöjd är jag!! På kvällen höll jag i Easyline och två halvtimmes spinningpass då Mysan blivit sjuk. Synd att säga att det sista passet blev ett FF-pass dock... Det är ju så himla svårt att hålla igen!!

I tisdags var jag extrainsatt på jobbet då alla skyltar skulle bytas ut. Med en sjuklig sömnbrist, koffeintablett i kroppen och endast RPM i huvudet for dagen iväg och på kvällen var det dags för den fruktade RPM-filmningen i hopp om att få licens i Les Mills RPM. Nervöst som bara den, 16 pers på passet och jag får ändå vara nöjd trots att det är så lätt att klanka ner på sig själv och hitta tusentals fel. Nu är det upp till Les Mills att bedöma!

Igår kom Jenny hem till mig efter jobbet och solen strålade. Detta fick oss att springa en halvmil! Wohooo, vad bra det kändes! Bananpannkaka på det och iväg till Aktiv. Hannas RPM dödade mina ben efter löpningen och Combaten ännu mer... Det känns idag!!!

Dags att dra till jobbet! Fick en extratid på kolonial 14-22.15 idag! 


La familia när Jenny kom hem!

Vasaloppet 2013

Tre år som deltagare,
(En klassiker),
Ett år på bortaplan
& i år en av ledarna.
Ja, idag körde vi Vasaloppsspinning!!! My, Hanna, jag, Jasmina och Pia ledde 3 timmar och 50 minuters spinning till Vasaloppet på storbildsskärm med 19 glatt slutkörda spinnare. Fasen, vad roligt det var!!


RSS 2.0