Älska det du gör

Woop woop, vad glad jag är! Efter kvällens pass och därtill otroligt värmande kommentarer både från deltagande medlemmar och instruktörer svävar jag i stundens hetta på moln!! Detta ska jag försöka göra ett tag nu :) Under min RPM-utbildning sa Anna Key (utbildaren från Les Mills Team Nordic) en sak som jag alltid har försökt att visa när jag instruerar... "Älska det du gör och visa det". Believe me, THEY KNOW! =D I mitt fall går det nog inte att missa att jag älskar det jag gör! (Bortsett från bilderna nedan, haha). Ha en grym vecka, finisar!

Dagens igenomkörare av CX (ja, det gör ONT!!).
(Btw, först nu ser jag texten på nedre bilden, haha).

Vem är ni?

Vem är det som jag kan tidsfördriva några minuter via denna blogg tro? Kanske är det den där äldsta lillasystern Jenny som snart ska iväg på sitt andra stora äventyr (jag tror faktiskt inte att det finns någon som är så avundsjuk som jag!). Syster Maja öglar nog bara bilder... Ebba kanske tar en paus i Frassefikan och ser att en ny rubrik finnes! NagelbyggarN Lina tittar nog inte förbi alltför ofta ;) En tågåkande Jasmina kanske kan roas på väg till Kristianstad eller hemma i sängen med en lättande huvudvärk? Kanske en Amina i väntan på en drop inkund i sin nya salong Livskvalité vid stationen i Eslöv hamnar här i väntan! Unna er en massage hos henne! En uttråkad Anna kanske kikar in mellan matförberedelserna? Kanske en till Jenny i väntan på mer jobb? Ja, vem ni nu än är fick ni nu äntligen något att läsa! =D haha.

Ni som inte roades av texten kan ju roas av bilden istället! Övning inför CX-utbildningen.

Time 2 step up the gas

That's right! Long time no see IGEN! Alla de där roliga lediga helgerna har varit och jag är back to basic... Blä vad fort det gick! Men heeeerremingud, vad roligt jag har haft! Roligt, nervöst, smått ångestfyllt och sen alltihop en gång till! =D 

Helgen den 7-8 var vi as you know i Göteborg och sprang Amzungo Välgörenhetslopp (se inlägget nedan).

Helgen därpå, den 14-15, var jag på CXWORX-utbildning (även den i Göteborg). Detta är ett tufft 30 minuters corepass från Les Mills där du använder din kroppsvikt, viktplatta och gummiband. Utbildningen sades vara dööötuff och jag var så otroligt nervös. Utmanande, jobbigt och mentalt hemskt var helgen, men jag kammade hem ett GODKÄNT (finns bara det eller FAIL samt i några få fall "Clear to shadow" om man har en licensierad instruktör på sitt gym som man kan följa dess pass). Jag grät när jag ringde och berättade för mamma. Lyckan var helt otrolig. Att jag blev glad när jag fixade RPM-utbildningen är det ingen tvekan om - jag var överlycklig, MEN... Det här var större. Det här var långt utanför min trygghetszon på sadeln och eftersom mitt problemområde tycks vara just mage och rygg så var det verkligen en umaning av dess like... Men det gick =) 

Helgen efter utbildningen, den 21-22 september, var det Stockholm för hela slanten för mig, Martina och Hanna! Vi var framme redan vid lunchtid på fredagen och strosade på stan. Tog oss även en tripp till Globen där helgens event väntade... SUPER SATURDAY var OOON under resten av helgen!! 5000 träningssugna människor deltog under eventet och trycket var enormt. Vilken kick man fick av så mycket glada träningsfreak!! Att jag och Hanna sen satt LÄNGST FRAM på inspelningen av RPM 62 (vi har precis haft release på 60) gjorde ju inte helgen sämre... OMG, vilken upplevelese!!! Självaste Glenn som är Program Directorn för RPM (från Nya Zeeland) satt högst upp med två grymma manliga svenska instruktörer från Les Mills Nordic samt min utbildare i RPM; Anna Key! Sjukt fräckt!! Andra filmningar som vi också var med på var CX, GRIT Strength, BodyAttack och sist men långt ifrån minst - BodyCombat!! Under helgen provades även GRIT Cardio och vet ni vad? Vad som imponerade allra mest var Attacken. Vilket ös, vilken energi och vilket jäkla tryck det blev på passet med galet inspirerande och motiverande instruktörer och directors på scen! Ja, detta går faktiskt inte att förstå om man inte var där! NEXT YEAR, PEOPLE! =D

För övrigt så hade vi Releasevecka av alla Les Millspassen på Aktiv den här veckan. Hanna och jag teamade ihop för sista gången på länge då hon ska sluta/ta tjänstledigt och jag blir den enda RPM-instruktören. Dessutom höll jag mitt absolut första CX-pass och det kändes skitbra för att vara första gången - trots att jag blev micklös och musiken fick bli låg... Nya tag på tisdag då allt ska fungera igen!

Jobb, jobb och lite mer jobb står veckorna annars för... Samt träning. Inte sådär överdrivet mycket annat hinns med? Jasmina och jag såg på bio här i Eslöv ikväll vilket verkligen kan rekommenderas. Grymt skönt att slippa ta sig in till Lund och dessutom kanon med utrymme att ha benen på sätet framför! Vi måste gynna lilla E-town!

Sååå, nu vill jag iväg till solen och glömma bort den här hösten som börjar bli så trist...! Njut av livet, alla glada! Själv ser schemat så roligt ut att jag bara har två lediga helger innan jul...! Yey...Ciao! 


RSS 2.0