She's alive!

Ja men tjabba tjena hallååå! Jag lever, jobbar, tränar, äter (har precis kört detox igen) och gör vad jag känner för... Precis som vanligt och därmed har det inte känts speciellt kul att skriva något. Observera att jag inte har varit ledig en helg (eller ens mer än två dagar i rad) sen inlägget under "Semesterstängt" när Ebba fyllde år.

Familjen håller på att få ett nytt kök installerat i Reslöv vilket kommer bli fantastiskt tjusigt. Mamma har bra smak (ja, pappa också!). Fancy går med korg efter att ha stått inne hela sommaren med fång... Mayday bara går, ångest på det. Någon som känner någon som vet om någon vill ha en äldre häst att njuta av promenader och träning med? Läromästare, kan massor, men är inte igång.

Det här var min första lediga helg på två månader. Observera att jag TOG LEDIGT dessutom. Nästa och även den efter är jag också ledig. Nu jäklar slår jag på stort.
Ledig helg 1: Den här helgen drog vi till Göteborg och sprang ett Välgörenhetslopp för Amzungo. 4 km eller 8 km var distanserna och med mina urusla benhinnor och en utbildning inom kort, valde jag den kortare. Lyckades med mitt enda mål (att slå Björn) och slog mitt hopp om en viss tid (under 20 och gick i mål på 17:15) och dessutom kammade jag hem en bronsmedalj. Ja, jag är nöjd! :) Att sen hyra etagelägenheten på nionde våningen och lunch på taket satt som en smäck och en kväll på Hard Rock Café med galet skönt sällskap (och världens godaste örtmarinerade kyckling!!) gjorde helgen komplett. Underbara lediga helg.
Ledig helg 2: Nästa helg drar jag till Göteborg igen. Den här gången själv för en ny utbildning. Mer vill jag inte säga i nuläget.
Ledig helg 3: Helgen efter GBG är det SUPER SATURDAY i GLOBEN! Något jag har längtat efter sen i våras!!! Aaaah, vad galet det ska bli!! Träningskonvent á la Les Mills och första gången NÅGONSIN som de filmar sina pass utanför Nya Zeeland... Guess what? Jag ska vara med i FYRA FILMER! Wihoo!!! =D Åh, lycka!!!

Så, that's alles 4 now! Nu väntar tandborsten och sängen. Dags för jobb om några timmar. C U! (Får väl ta mig en sum up´ över sommaren inom kort...)


RSS 2.0