Önsketänkande

Att det mentala spelar en stor roll, det vet vi alla, men HUR stor betydelse det egentligen har är lite skrämmande. Att jag lyckades intala mig själv på alla plan att jag var frisk nog att hålla mina pass i tisdags (för jag var JU tvungen för att jag skulle skicka in licensfilmen och det var min sista RPM innan resan - extrema MUST DO i mitt huvud) så blev jag frisk. Jag blev till och med så frisk att jag kände mig taggad att vara med på Soffans RPM och körde järnet bredvid en annan RPM-instruktör som jag gick utbildningen ihop. Inte kan man mesa då?! Tji den. Samma kväll på RiceMarket under firandet av mammas 50 års dag tyckte familjen att jag konstant "skrek" varje gång jag sa nånting och fick konstant frågan "alltså hör du dåligt eller" då jag insåg att jag hade rejält lock för båda öronen och sen tog det stopp i näsan. Natten därpå var hemsk. Snorigt värre, ingen sömn och snäll som man är (dum mot sig själv) åkte jag till jobbet dagen efter med tanken "de får skitsvårt att sätta in någon som kan jobba kväll"... Och inte blev jag bättre av det. Feber, halsont och en dunderförkylning senare fick jag stanna hemma idag. Och imorgon. Jag är nu livrädd att trumhinnorna ska sprängas av trycket under mina flygningar då jag är känslig redan innan och har bara under min första 40 timmars flygresa fyra olika flygningar... Aaah, panik.

För övrigt var mammsens födelsedagsfirande lyckat i mina ögon trots att det mest är jag som uppskattar familjestunderna nu för tiden. Kom hem, Jenny!!! Resten hade nog uppskattat tid ifrån varandra mer ^^,

En dag kvar sen reser jag!!! Tvätten skall nu hämtas och imorgon måste jag packa. & nope, jag har inte börjat om det nu var någon som trodde det ;)


Superboozt!

Efter regn kommer solsken! Jag verkligen ÄLSKAR det här vädret. Så fort solen skiner behövs inte mycket mer för att man själv ska stråla! Mitt halsont och vad-nu-det-andra-var lyckades jag nog sova bort och stöta bort med mina superboozt smoothiesar med massor av boostande bär, frukt och Argi+. Känns kanon!

Dagen blev toppen! Solsken, Hot Stone Massage (testa!!), rundtur/raggning med Mysan, fik på Boijertz, möte med Jessica inför Spin of Hope samt filmning av CX:en med förutom medlemmarna även Pia, Stefan och Jessica! Helt nöjd med att se mig själv på filmen lär jag aldrig bli, speciellt inte med min trasiga axel så den här filmen skickas in. Punk och slut! Därpå filmade Jessica min RPM för instruktörsutvärdering och 14 toksnabba spinnare körde järnet under sista RPM 61! Känns så himla trist att behöva lämna den när den var så jädrans bra! Men imorgon får jag köra den igen för Soffan! =D Wihooo, one last time! Mammsen fyller 50 imorgon. Jag kan verkligen inte förstå det. 50? 50 har alltid varit tant för mig. Min mamma är ingen tant. I mina ögon stannade hennes ålder någonstans runt 38 när hon fick lillbrorsan! Konstigt att Axel hann bli 12 när mamma fortfarande är 38...

I natt blir det kass sömn som vanligt efter mina tisdagar, men jag får väl ge det ett försök! Natti! (Grym update nu va!!)

Kvällens CX.

Two down

Yapp,
Bikini - CHECK
Utväxtborttagning - CHECK! =D
Bra start på alla mina projekt den här veckan!

Imorse vaknade jag med ett hemskt halsont och konstiga svettningar (jag är verkligen en av de där som ALDRIG får feber) och beslutade mig för att sjukanmäla mig rättså fort. Med rinnande ögon, en malande huvudvärk och konstig värk i hela kroppen somnade jag om och vaknade senare till strålande solsken och genast lite mer positiv än när klockan ringde 05.00. Inhandlande av maaaassor av frukt gjordes under dagen samt att mitt Foreverpaket anlände och jag nu kan börja utdelningen till alla kloka människor som tar hand om sina magar =) Jag vet inte riktigt hur jag ska göra på resan... Beställde en dunk (1L) som jag ska ta med mig, men när den väl är öppnad bör den stå i kylen... Något som kan bli svårt när jag är både på Fiji och Nya Zeeland. Vill dock inte skippa den och riskera att få en kass mage igen. Määh.

Imorgon är jag ledig. 10.30 står 80 min Hot Stone Massage på schemat (!!). Herregud, vad efterlängtat. Det följs upp av en Spin of Hopejakt med Mysan för att sen diskutera eventet med Jessica innan det är dags för CX-filmning och eventuellt en utvärdering under RPM:en.

Dags för sömn!

Bild från förra årets välgörenhetslopp för Amzungo i GBG. 

Vatten över huvudet?

Med åtta dagar kvar hemma, eller egentligen sju då jag åker dag 8, är det en aning kaoz i mitt huvud. Hur jag har tänkt i min överambitiösa planering vet jag faktiskt inte riktigt. Att ens tro att jag ska lyckas fixa ihop mina nu fyra cyklar till Spin of Hope varav Maxicykeln kräver massor av tjatande och informerande samt spika schemat inför the big day med både spinklasserna samt releaserna och övriga pass i aerobicsalen + casha in pengarna + resplanering + bokning + NZ-trippen (??) + kontakta LM HQ för info om vad som gäller osv osv + kontakta elbolaget som jag känner mig lurad av + PACKNING (!!) + tvätta - helst två ggr då alla favorit träningsplaggen ligger i smutskorgen as we speak och detta med EN ledig dag denna veckan då jag långt ifrån är ledig för då "måste" jag först ta ut min 80 minuters Hot Stone Massage innan den utgår (shit, vad jobbigt - JAG VET! xD ) sen ska Mysan och jag ragga företag och sponsorer till Spin of Hope för att sen ha möte med koordinatorn om detta följt av att jag måste naila min CX-filmning samma kväll för att skicka in den innan jag åker. Bara det är en ångest större än nåt annat. Detta trots en katastrofaxel som aldrig vill bli bra trots 3 månaders framskjutning av min licensutvärdering. Nu får det bära eller brista. Det värsta som kan hända är att den hoppar ur led och det har den ju redan gjort? På passet till och med. Lägg till sista RPM 61 därpå och en SÖMNLÖS natt PÅ DET! HALLÅ sen till 40 timmars jobb på fyra dagar, men det är inte det sjukaste i allt det här. Det sjukaste är att jag har för mig (och har bokat upp mig på) att jag ska hålla i Vasaloppsspinningen mellan 9-10 på söndag och mitt flyg LYFTER 14.00 från Kastrup. HUR TÄNKTE JAG DÄR? Allt ser liksom alltid så realistiskt ut med en optimistisk tanke när man (ehm, JAG!) planerar... Sen hur det blir IRL är ju en heelt annan femma.

Tjoho, jag tror att jag behövde få det här ur mig. Japp, det känns mycket bättre nu. Dusch på det. CX-film därpå och sen ska vi se om det går att sova trots att grannen har fest. Ciao. För övrigt är jag nyfiken på om en bakfull syster på NZ hoppade bungy idag?

Selfie med min Aussievän 2012.

Vem har förändrats mest?


Thelinarna genom de senaste fem åren på Bakken!
Alltså systrar och bror, vi kan ju inte sluta med det här??

Jag firar helg

Med The Bounty Hunter avslutad, jordgubbar i soffan och en sjukt grym kväll med Activio (pulsträning) under RPM på Folkets Park så håller jag tidig helg! Alla älskar fredagar... JAG däremot, älskar den här onsdagen för nu har jag två lediga dagar framför mig... I RAD!!! =D

11 dagar tills flyget lyfter!! *woop woop* 13 dagar tills jag träffar JENNY och VÄRMEN!!

För övrigt så kan lillkillen (som tydligen inte är så liten längre!) nu vara med på Spin of Hope då han når ner till pedalerna på spinningcykeln!! Jag vet inte vem som är gladast; han eller jag?! =D

Om 20 dagar drar jag!!!

O M G rent ut sagt!!! Det blev nyss hål på mitt konto och jag bokade min kommande resa!!!! =D Vet ni hur bra det känns?! Jag har inte rest sen Aussie/NZ vilket i juni hade blivit 2 år! SJUKT! Detta är såååååå galet efterlängtat att jag spricker!!! Att jag dessutom inte har träffat min BIG LIL SIS sen oktober och möter upp henne om 22 dagar är bara SICK!! =D Att vi sen hoppas på att steka på Fiji och att jag sen drar vidare till mitt ÄLSKADE NYA ZEELAND gör mig såååå jäkla lycklig så ni anar inte!!! =D Snacka om en sömnlös natt! xD (stackars Majsan som ska övernatta!)


The Nike Blast 2014

För en vecka sedan satt mamma och jag på Pizza Hut Södermalm efter en, för min del, helt fantastisk dag på The Nike Blast i Globen. Jag var i extas - lyrisk efter alla grymma pass och föreläsningar. Ett pass och en föreläsning stack ut lite extra och träffade lite djupare än de andra. Passet var RIDE BEYOND LIMITS, ett spinningpass med skinande Jenny Sundin i ledningen. Denna tjej hade en utstrålning, en personlighet och en glädje som spred sig  på ett helt otroligt sätt bland nästan 200 spinnare. Det var magiskt. Fitness magic at its´ best! Direkt efter Jennys pass smet jag upp till föreläsningshallen och hoppades på en reservplats in på Åsa Berggrens BODY, POWER & SEXUALITY. Jag fick plats =) Här öppnades ögonen upp. Jag önskar att alla, men framför allt tjejer och allra helst mina systrar (mest då EBBA och Maja) satt där bredvid mig under hela föreläsningen. Åsa satte pricken över i:et på så många punkter och bekymmer som dagens samhälle har satt oss i. För att bli älskad måste man vara smal. En mening som i hennes liv hela tiden har ekat i bakhuvudet sen barnsben. Även i mitt och så många andras (säkerligen de flestas) huvuden. Att hon, mitt på scenen, började klä av sig, dra ur löshåret, ta av sig sminket och sen berätta om sin stora grop på magen som hon haft så mycket ångest för, men insett att är en del av henne och att det var något som hon fick när hon fick sitt barn, något som gav henne så mycket mer betydelse än en annorlunda mage, fick mig verkligen att tänka efter. Alla mina år av ångest för att jag är för ful, för tjock och att jag helt enkelt inte duger har satt sina spår och jag önskar verkligen att ingen någonsin behövde tänka och må så dåligt p.g.a. något så ytligt. Jag vill inte och ÄR INTE så ytlig, bara när det gäller mig själv och varför? Det förstör så mycket runt omkring.

Usch, vad deppigt det blev nu. Tillbaka till blasten. Lördagens pass (mest för att jag ska komma ihåg detta till nästa år när det är dags att välja klasser):
- Attack Mode (spinning för Keith Veri, amerikan)
- NTC Power and Grace
- Boost Your Endurance (föreläsning av cyklisten och elittränaren Mattias Reck)
- Ride Beyond Limits (spinning för Jenny Sundin)
- Body, Power and Sexuality (föreläsning av Åsa Berggren)
- BodyCombat 59
- I Am Power (spinning för Jessica Clarén och Monika Björn)
- World Class Excellens In Strength Training (föreläsning av kaxig amerikan Charles Poliquin)

Söndagens klasser såg ut såhär:
- RUFFIE Roughness (ascoolt kampinspirerat pass!)
- Power In The Flow (spinning för Monika Björn)
- NTC Core Focus
- How To Be A Unicorn (föreläsning av Tanja Djelevic)
- The Beast (spinning för Keith Veri)
- I AM (spinning för Jessica Clarén)
- Why Am I Not Getting The Training Results I Deserve (föreläsning av Ian Houghton)

Totalt 6 spinningklasser, 2 martial arts, 2 NTC (Nikes egna pass) och 5 föreläsningar. Satan, vad jag är nöjd! =) Att dessutom ha ett par färgglada skor med mig hem (ingick i biljetten) samt två nya Niketröjor och ett par JUST DO IT-brallor känns gött. Hemma väntade en avi från posten och där hämtades tre Les Millsplagg ut för totalt 600kr istället för 2000. Woop woop, ibland bara flyter allt! =)

Allt som allt, en mirakulöst grym helg i Globen, massor av ny inspiration och MOTIVATION, kvalitétstid med mammsen och himla skönt med en ledig helg OCH hemifrån. Jag är såå nöjd! =)


RSS 2.0