Arabiskt bröllop

Oh yes, jag försov mig. 06.11 ringde min back up (far) och sa "Du är inte uppe va?". Nope. Locktången drogs med till jobbet och allting gick faktiskt rättså bra ändå. Efter jobbdagen igår var det dags för Yasses bröllop!! Helt galet. Det var min första vän som gifte sig även om det skiljer tre år på oss så jag känner ingen press än. Haha. Dessutom var detta ett arabiskt bröllop vilket var intressant! Det skiljer sig en hel del mot vad man är van vid. Kul med kontraster! Festen slutade tidigt, men inte ville vi hem för det så me and my friend Jäzz (som för övrigt bytte RUBBET i bilen, ja t.o.m. trosorna var det fel på) drog in till Helsingborg (festlokalen låg strax utanför) och stack ut på Cardinal. Några timmars dansande och ett McDonald'sbesök satt fint. Sömn mellan 05 och 12 var kanske mindre kul. Haha.

Idag fyllde kusin Tovis tonåring och detta firades med släktkalajs med en maaaassa gott och Ebs följde med mig hem för matte och övernattning. Vi låter flitigare än vi var. En stor chokladskål hjälpte oss på traven samt en flummig syrra på tråden. Thanx, Växjögirl! 

Imorgon är det dags för utrensning.


So now I come in handy

Dag 1 med morgonträning sket sig. Strax efter 06 ringde telefonen (jag blev dock inte medveten om detta förrän strax innan 06.30). Något som ALDRIG händer hade inträffat. Min chef var sjuk. Detta händer verkligen aldrig. Aldrig. Jag skulle jobba 10-20, men blev helt plötsligt väääldigt välbehövd då ingen annan kunde lägga helgens beställningar så 07.20 stämplade jag in på jobbet. Efter en hektisk dag med kontorsarbete (sinnes, vad det låter viktigt) och stress bland massvis av kunder lyckades jag och kollegorna så j*kla bra under dagen trots att vi var en man kort och utan chef. Heja frukten! 19.03 stämplade jag ut och nu sitter jag här med mitt belöningschoklad och nyduschat hår. Imorgon väntar bröllop efter jobbet. Spännande! Tänkte locka håret ikväll, men går nog faktiskt hellre upp tidigare och gör det innan jobbet istället. Håll tummarna för att jag inte försover mig...

Ha en fin helg, finisar!


Och så var det det här med fläsket

Mög, skit och örk. JAG är det vidrigaste jag vet i de äckligt trånga små provhytterna. NU fick jag än en gång svar på varför jag avskyr att shoppa. Jag tål inte provhytterna. Jag tål inte min egen spegelbild. Med andra ord så klarar jag inte av att se sanningen i vitögat när man ser hur B&J har lagt sig som feta bildäck runt magen och Marabout har gjort fina gropar i däcket dessutom. UUUUUSCH. Blä, idag är en sån där "NU JÄVLAR"-dag med för mycket självinsikt. Därmed har jag nu gjort ett träningsschema inför tiden fram till resan samt bestämt att på måndag börjar min 9 dagars utrensning. Inte en dag senare. Det är nu eller aldrig. Hej då fläsket och hej då sovmorgnar. Let's do this.

Bikini om 24 dagar. Damn.

Herremingud, vad jag blev ytlig idag... Fast ändå inte.

Fasen.

Restokig

Tillbaka på en gammal dator utan bilder, men damn vad snabbt bredbandet blev helt plötsligt! Jag som ABSOLUT INTE skulle ha en HP-dator, Windows mög-8 eller avbetala. Vad tror ni att jag har och gör? ALLT DET DÄR! Bajs på Phone Family och en svag Emma i behov av en ny dator för för lång tid sedan.

Nåväl, dagarna är precis som vanligt... Jobb, jobb och lite mer jobb och däremellan mina pass, men inte mer träning än så pga en dryg ihållande halsvärk precis som förr. Förstår inte varför det aldrig släpper. Jenny drog till New York mitt i snökaoset och hade en sjuk hemfärd. Avundas icke. Jasmina har firats och lyckades bli överraskad med en Kap Verdetrip med familjen. Tänk om man hade fått en överraskning som den! Tjohoo, evig lycka. Lina och jag drar iväg om 25 dagar!!! Guuud, vad jag längtar. Reseplaneringen är i full gång ikväll och det ska bli spännande att åka till ett land så skilt från Sverige.

Släktkalas för Tilde som fyllde 14 (!!) år hade vi förra helgen och den kommande är det dags för Tova som fyller tonåring. Vart tar tiden vägen? SIIICK. Jag har fastnat för Svt1's Familjer på Äventyr och fick mor och bror att se det ikväll efter ett IKEAbesök där familjen i form av mor och Maja, handlade en aning för mycket skit... Axel utbrast mitt i programmet till mor: "Alltså, varför köpte ni saker för 3000 idag? Ni skulle inte gjort det så kunde vi lagt det på en resa istället". Han är SÅÅÅ min/vår bror!! =D Så, om någon vill dra iväg för en längre tur till hösten, let me know!!

Nyklippt, nyfransad (nya kärleken i livet är fransförlängning som Lina gör på salong Y.O.U i Eslöv) och snart dags för utresning igen. Heja heja!! Bara dags att få träningsmotivationen tillbaka igen, men faktiskt... Nu när jag har beställt på jobbet flera dagar i rad vilket innebär mycket kontorsarbete och mindre fysiskt arbete, så har jag mycket mer energi och VILL träna. Så det är dags att ta tag i det nu.

För övrigt behövde jag skriva av mig idag. Haha. C U sometime! Och hörni, se Familjer på Äventyr 20.00 nästa tisdag. Ni kommer inte att ångra er!

Familjen på Elysée för firning av Jenny och pappsen i höstas.

RSS 2.0