Brända hälar

Imorgon är det måndag och sovmorgon. Tackar min älskling varje dag för att hen finns - Celsius, du är bäst! Noll sömn efter kvällsjobb i fredags och en solning på det resulterade i megabrända hälar som sved och ömmade något fruktansvärt så den natten blidde det noll sömn. Hur kan jag inte ha lyckats med detta innan?? För egentligen är det inte så konstigt att det sker... Satan, vad ont det gjorde. Frysta grönsakspåsar, gelly och hydrokortison fick bli räddningen under min sömnlösa natt och Compeed i de sköna truckskorna på mitt 11 timmars pass på jobbet. Nu är jag härligt blå och fin. Jobbhelgen är över. Igår festade lilla trion till det hos Johanna, men jag valde sömn istället för utgång och kände mig dödare än dödast när klockan ringde fem timmar senare och bussen togs till jobbet. Hade förresten knasigaste utslagen i ansiktet för en vecka sedan. Allergi, stress eller något annat är det ingen som vet, men med salva och piller försvann det dock som tur var! Och och och, i torsdags sov Ebs hos mig och vi spontandrog på bio och såg WILD med Reese Witherspoon innan läggdags. Bra, annorlunda film! Jag blir sugen på att vandra... Dessutom träffade jag Andrea's lille Liam i onsdags och herremingud, vad jag dog åt hans lilla leende... Två månader och han får en redan att smälta! Vilken goding!! 

Kommande vecka bjuder på ännu en jobbhelg (och även den därpå), men lite festande därtill samt träning och två lediga dagar mitt i veckan drar upp humöret ändå. Sweet as! Förhoppningsvis kommer mor på besök en av dagarna vilket inte sker alltför ofta sen jag flyttade till storstan. Dock desto mer uppskattat när det blir av.

Hörs när vi hörs!
(Och jag älskar att du fortfarande, efter snart sju års bloggande (!!), Anna är en flitig kommentator!) =D

Kan det ha varit första partykvällen på Seychellerna? ^^,
 

Nice to know ya

2015, hallå! So far, so good vill jag skriva, men jag vettefan. Jag vill iväg igen. Lämna skitvädret, vardagen och alla tråkiga rutiner och måsten. Mitt lilla problem är dock att jag har ingen större lust att resa själv. Någon som vill med mig? I mars ska Lina och jag iväg i cirka 2,5 veckor vilket ska bli asnajs, men jag vill bort på längre tid. 

Nåja, slutwajnat. Mycket kul har också hänt. Nyår var grymt! Jenny, Jasmina, Ida och två andra tjejer vid namn Elida och Maja åt och drack gott hos mig och efter fyrverkerierna drog vi till Babel; vårt nya uteställe. Tropical vibes på agendan och VI KOMMER! =D (Med undantag för Jenny som inte är ett lika stort fan, hehe). Festen den 5 januari i Malmö var inte lika mycket succé som vi trodde. Lina, Jasmina och Tessan var på plats för förfestande hos mig och festen var på Malmborgen. Stort, alldeles för mycket folk, alldeles för lång kö och sjukligt nog AAALLDELES för hög musik + att brandlarmet gick och man fick inte gå ut? Hmm, njaae, tacka vet jag Babel. Haha. I lördags hade vi Personalfest med Maxi och det var riktigt jäkla roligt! Trevligt, gott och en precis lagom fylla på vin och cider blev med andra ord väldigt lyckat! =D Sen drog jag igång mitt intruerande igen förra veckan efter två månaders träningsfritt. Det gjorde ont. Så numera är jag på Aktiv i Eslöv på onsdagar för RPM och CX och på torsdagar finner ni mig på Nordic Wellness Folkets Park här i Malmööe och köttar RPM. Tänk om bara mitt halsonda kunde gå över och inte övergå i den här überförkylning istället. Isch.

Förra måndagen (12/1) sålde vi Mayday till en tjej i Dalby. Det gjorde riktigt ont samtidigt som det känns otroligt bra att han kommer till någon som lägger ner hela sin själ på honom. Tänk om man hade fastnat för fotboll som sport istället... Vad enkelt det hade varit att släppa taget. I lite mer än sex år hade vi honom <3

RSS 2.0