Livin' in tha ghetto

En vecka har gått sen semestern tog slut och jag lever än. Sex arbetsdagar och för lite sömn resulterade i en försovning igår. Heja mig. Sen igårkväll var det den årliga Maxifesten och på vägen hem somnade jag på tåget och hamnade i Hyllie... Lyckligtvis var tågvärden jättegullig och hjälpsam så till sist hamnade jag hemma vid tre och blev väckt 05 för att sen ta emot Maja och en kompis som kom hem efter utgång. Därefter rusade jag i regnet till Triangeln, tog tåget och i Kävlinge väntade far 06.05 för att köra mig till jobbet. Såå uppskattat!! Vad gör man inte för att dricka lite vin... Lyckades kötta sönder Thelintån över tröskeln i all hast. Aj.

Tvätt på det och ett RPM-pass avklarat och jag är redo för sängen. Jobbar killerpasset 06-17 imorgon och därefter väntar uppfräschning hos Lina! =D För övrigt har jag dragit in Akon i min älskade harmanhögtalare. Ghetto känns lite passande på Nobel då det slängs handgranater överallt i Malmö nu. Vad händer med världen...

På lördag är det Big Slap och jag kan knappt bärga mig!!

Sommarsemester; She's back

Den mörkhåriga Emma är tillbaka och här för att stanna. Varför fick jag för mig att go all natural? Jag ser ju ut som en gammal mopp i min egen hårfärg. Med nya fransar och fina godisnaglar made by Lina blir jobbet lite roligare. Ja, just det, semestern är slut. I både huvud och stressmagen är det kaoz redan; två dagar in i jobbet när jag ska vara ansvarig. Tur att veckans enda lediga dag landar på imorgon. Idag njöt jag av några härliga timmar i solen med Åsa efter jobbet och inhandlandet av den übersnygga Nikejackan jag har trånat efter i flera månader utan att hitta den i XL för att kunna användas även i höst (ja, jag tänker gå upp ännu mer i vikt så jag slipper ha en tjocktröja under när kylen drar sig på, eller inte). Igår inleddes jobbet med en kort dag 6-12 följt av Nova med Ebba och Jenny samt ett ruskigt härligt BodyCombatpass på NW Centralen. Just nu är det där jag hittar träningsglöden. I fighten.

StudentStenssons; Jenny, Isa, Ida, Maja, jag och Emma A.

Semestern bjöd på massor av härligheter. Massor av dagar spenderades på Ribban trots att alla wainar om den dystra sommaren. Ebbas födelsedag firades med pannkaksfrulle á la mamma, trampebåt i kanalen, Laserdome, Ricemarket samt ett besök hem till farmor. En grym dag! Jasmina och jag hängde massor den första veckan när det var 30 grader och solen stekte på oss i Köpenhamn, på Ribban, i Västra hamnen  och på Emporia (njaae, tvek om det räknas) och kvällarna spenderades bl.a. på terrassen, Etagé, Babel, Lilla Torg och med en massa mat... Majsan sov hos mig en dag och Axel en annan. Axel och jag slog nog vårt eget stadsbussrekord under en och samma eftermiddag/kväll. Sju stycken inom Malmö och det avslutadesmed minigolf på Ribban och pizza på ön. Syskonhäng är som bäst på tu man hand nu för tiden <3 Ebba och jag har njutit av thaibuffé, Västra hamnen, övernattning, hårfärgning och schteek. Mor och Maja kom på Folkets parkhäng en kväll. Jag träffade my long lost friend Aliz på Family Pub en annan kväll och catchade upp vad hon trodde var 6 år utan en träff! SICK! Och det sjukaste är att det känns som att vi sågs i förrgår. En blåsig kväll spenderades med Johanna och Ida på Ribban och en annan på Tröls med en fattig (fast dyr) hamburgare. En dag chockade jag Fancy och red en sväng i blåsten! Riktigt härligt och alldeles för längesedan. Både Jenny och Jasmina har lyckats dra med mig till Emporia under semestern. Hur? Ja ni, I don't know. Lina gjorde ett hembesök för naglar och vi gjorde ett intensivt IKEAbesök därpå. Fransar köttades en annan dag. Allt för att skjuta upp den där lilla självkänslan. Lite träning har blivit av. Mest med fokus på vad som är roligt; BodyCombat, RPM och spinning... Crossen tvingade jag mig själv till efter pizzan med Axel. Fyfan. Det var tufft. Angelica och jag försökte chilla i blåsten vid Västra hamnen en dag och därpå hängde Emma och jag i stan med mexikanskt och glass och tiden for iväg som alltid i bra sällskap. I Helsingborg blev det mys med Anna och solhäng i Rydebäck därpå. Jag gjorde dessutom premiär på att ta tåget från Glumslöv. De ni! ;) Mulki kom till mig en kväll och ett gott rosé försvann snabbt. Även godiset. Haha. En massage togs en dag i hopp om att mjuka upp kroppen efter allt slit på jobbet... Ja, det här var väl min semester förutom att den inleddes med mys med Lina, Jasmina och Ida samt ett hyfsat misslyckat brännbollshäng-utan-brännboll med härligt jobbfolk dagen därpå. Men ja, jag är nöjd och hade gärna varit ledig lite till =) Och vet ni? Jag som aldrig läser böcker slukade en bok under en dags solhäng på Ribban. Inte riktigt enligt plan, vår far han kan =)

Något av en resblogg

Hey my long lost friends. Ledsen att jag är så otroligt dålig på att hålla kontakten. Den här bloggen har de senaste åren kommit att bli något utav en resblogg... Kan det vara för att det är passionen här i livet? Att det är det som jag själv vill föreviga och kunna gå tillbaka till? I don't know. Med färg i håret som faktiskt inte har färgats på nästan ett år (!!) (nu fick jag nog när pappa kallade mig "Blondinen från Malmö") så kände jag att det var dags att skriva av sig lite grann...

Jag har för första gången någonsin tagit ut sommarsemester, ett begrepp som aldrig har funnits i mitt vokabulär. Varför? Jo, för att till hösten var målet att läsa distanskurser i Indonesien och varför då jobba ihjäl sig hela sommaren och spara all semester till efter jul? Nä, det kändes inte sunt. Men guess what? Jag kom inte in. Inte på en enda kurs av de sju jag sökte. So now what? Med fem somrar och fyra år i baksätet på Maxi ville jag nu göra något helt annat. Testa på vad jag så småningom vill plugga samt resa ännu mer... I vilket fall som helst MÅSTE det bli någon form av lite längre resa i höst. Annars tror jag inte att jag blir något kul sällskap alls när mörkret smyger sig på. Jag läste om en tjej som sålde rubbet och flyttade till Filippinerna. Tre år senare driver hon ett hotell med en kille hon träffade där nere... Vadå avundsjuk. Jag kom in på en annan tjejs instagram och slogs av texten: "You know the things you've always wanted to do? You should go ahead and do them"

Med det sagt är det dags att skölja ur färgen. So long, my friends.


RSS 2.0