Tooodels

Två galna veckor är över och nu tar jag mig några välbehövda timmars sömn för att sen slumra vidare på planet imorgon. Hej då, Sverige! Vi ses till påsk!

 

Crazy week

Min chef sa imorse;
"Emma, du är verkligen en sån där ALLT ELLER INGET-person. Vad hände med lagom?". Haha F*CK LAGOM! =D Och just nu är det ALLT som gäller! Det går - periodvis!

Måndag
17.30 RPM på NW Centralen

Tisdag
17.30 RPM på NW Fair Play
18.45 RPM på NW Folkets Park
19.45 CX på NW Folkets Park
(+ p-bot på 600 spänn)

Onsdag
18.30 RPM på Aktiv
19.30 CX på Aktiv

Torsdag
18.45 RPM på NW Folkets Park

+ morgonträning imorse och kvartalsutbildning i både RPM och CX lördag och söndag. Scheisse. Dessutom behöver de hjälp med en RPM-klass på lördagmorgon och jag kan ju egentligen, men det är min första lediga helg på sju veckor och jag börjar bli fett less på det nu och är ruskigt trött, men fan, det är för jäkla trist att behöva ställa in. Sen blir det RPM igen på måndag, onsdag och torsdag samt CX på onsdag... Seeeen skiter jag i det och drar till solen!

Fakking P-bot

Ja, ni. Mina pass igår gick suveränt och jag hann byta anläggning och allt var bra... Tills jag kom till bilen och där satt en lapp på rutan. 600 SPÄNN!!! Luften gick ur mig helt. Först ilska sen en känsla av matthet. Allt slit och stress helt i onödan. Jag kunde legat hemma på soffan och chillat istället för att gå +--!! Bajs alltså. Vid Folkets Park är det avgift fram till 18, jag parkerade 18.30 och sprang in på gymmet. Självklart får man inte parkera där JUST DEN 3:E och inte mellan 18-22 (wtf är det för en tid liksom??). Usch, vad arg jag blev. Det där gör jag inte om. Tänk vad billigt mitt garage på 440 spänn helt plötsligt blev. Billigare än EN p-bot på gatan.


Förresten, min detox är över och det här blev resultatet:
Bröst -3cm
Arm -1,5cm
Midja -9cm (!!)
Höft -4,5cm (hejdå, min lilla rumpa)
Lår -2cm
Vad -1cm (den kunde fått stanna, haha)
Vikt -2,5kg
Vikten trodde jag skulle vara lite mer ner, men never mind, jag mår kanon och har kickat igång träningen på riktigt igen och är taggad till tusen för att både instruera och t.o.m. börja stå på den där underbara crosstrainern på morgonen. Haha. Flyget lyfter nästa lördag så tills dess är det kötta som gäller och upptrappning vad gäller maten i form av fruktsallader, lite små mellanmål och mindre kvällsmåltider. Kort tid, men lite kan kanske hinna ske ändå iaf.


Mind over body

Haha, jag tål egentligen inte fraser som dagens headline, men idag behövs den! 17.30 till 18.20 idag ska jag vicka en RPM-klass på Nordic Wellness Fair Play för att 25 minuter senare sitta 4 km bort på EN ANNAN CYKEL och vicka RPM på NW Folkets Park och därefter även en CX-klass. Scheisse. Gott folk, håll er inne runt halv sju-tiden! Igår vickade jag RPM på NW Centralen och sen återstår mina ordinare klasser onsdag och torsdag och jag är på detoxdag 9 och har hållt fler klasser de här dagarna än på typ hela året? Haha. NY ENERGI IS THE SHIT!! Och tacka vet jag Celsius, Argi+ och min älskade turbobil!


RSS 2.0