Fjortizvarning

5 utgångar på en vecka. Jag känner mig som 19 igen. Eller typ 17. Haha, men sinnessjukt vad roligt jag har haft!! Tre utgångar på ön, en i Medellin min sista kväll som slutade i en galen färd IFRÅN taxin och efter 18 timmars flight där jag nästan missade planet i Paris, hann jag fixa mig hemma på dryga timmen och satt sen med fars hjälp på tåget till Johannas 25 års fest =D Grymt mycket överraskningar den kvällen och istället för taxi hem hamnade man visst på KB... Utan vinterjacka, men med ett jäkla glatt humör! =D Sinnes. 

Nu är två dagars hemtentaplugg på 8 A4-sidor över och inlämnat och man kan leva en stund. Eller nä, för 06.00 är det jobbtajm... Och sen är det pang på nästa kurs med tenta om två veckor. Thank Goood, I went to Colombia!!

Sista utgången innan jag drog hemåt! Craaaaazy aaaas!

San André

En colombiansk karibisk ö utanför Nicaragua kan väl inte ge något annat än fem fantastiska dagar? Men jo. Moln följt av regn och till slut både STORM, BLIXT & DUNDER, ÖSREGN, inställda flyg och taxichaffisar som inte kunde köra igenom de massiva vattenansamlingarna. Till råga på det har vi bott i den sunkigaste lägenheten EVER så man ville liksom inte hänga där heller... Så vad gör man på en ö med ösregn och public holiday där alla affärer var stängda? Jadu. Drinkar på det och tre utekvällar i rad och vår ö-tripp blev bra ändå i molnsolandet. Coco Loco var utestället och det bjöds på tropical vibes i massor. Helt jäkla underbart. Och jäklar, vad folket kunde dansa. Raggaeton at it´s best. Magiskt.

 I mitten av trippen hade vi en gnutta sol innan regnet svepte in på nytt!

Ebs & EmZ möts i Colombia


Medellin i Colombia. Old friendship for the win! <3

När flyget lyfter om 6 timmar

Sista kvällens fasta gjorde mig helt slut så istället för att råplugga inpå natten, la jag mig tio - sov till 04: ÅT FRUKOST (!) och råpluggade då istället och jag tror faktiskt att det var det som fastnade. Tentan kändes bra. Hoppas att resultatet också gör det.

En vecka har gått och jag har jobbat en del samt börjat ett nytt delmoment i skolan. Pappsen fyllde år i tisdags och vi firade med texmexmys hos mig. Jenny var sjukt saknad. Det känns som absolut mest när vi samlas "allihopa"... Som inte är allihopa. Igår var det Halloweenfest med Maxipeepsen och istället för att trycka i mig en massa flottigt som jag var så SJUKT sugen på både inatt och imorse så vände jag det till min snabbaste mil nånsin istället. 10 min snabbare än när jag sprang milen i tisdags på andra dagen med "mat" efter fastan och energin var låg. 50 min 53 sek den här gången. Jag är så galet nöjd. Sen kom Ebba och Lina till mig och mös med käk, crazy dance och Lina fixade mina bryn och fransar för guess what? Imorgon (läs idag) lyfter planet...

Maja kom också ikväll och mös lite extra med Mojitovinet som jag köpte i Bulgarien. En riktigt bra och efterlängtad stund på tu man hand. Så, en riktigt bra dag med andra ord.

Nu tänkte jag ta en powernap och sen är det dags att fixa sig inför min 18 timmars flight!

Talk to you soon!RSS 2.0