12 dagar utan mat

Huvudet är trött, kroppen är ännu tröttare och imorgonbitti är 12 dagars fastande över och det är dags för frukost innan min första salstenta. Om jag längtar efter den ena? JA! Om jag har ångest inför den andra? JA... Men, magen är platt, dubbelhakan börjar sina och det är värt varenda en dags kämpande för den här känslan är fantastisk. Nu vill jag bara ha ork att träna igen och ett huvud som fungerar. Ciao!


Btw, hemtentan blev godkänd!

*Det fixar du galant*

Alltså ärligt talat, ytliga peppord tar en ingenstans. Inte mig i alla fall. Jag vill inte ens räkna efter hur många dagar och TIMMAR som kommer att ligga bakom, i det här fallet, min hemtenta så att säga att jag "fixar den galant" har du, förlåt mig, ingen j*vla aning om. Jag vet inte om det bara är jag som inte blir inspirerad av sånt snack eller om jag bara är konstig. Säg något personligt, säg något pushigt, säg "kör hårt", men kom inte med nånting i stil med ATT jag kommer att fixa det för det kan du omöjligt veta. Även om du bara vill vara snäll.

Hårda ord en onsdag.


Filter löser många problem.

2016: September <-- Januari

I slutet på augusti vilket nu är lite mer än en månad sedan, tog jag det stora steget in i pluggvärlden. Jag läser numera Medie- och kommunikationsvetenskap på Malmö Högskola och vet inte riktigt varför jag ägnar min tid på bloggen när jag endast borde fokusera på min hemtenta som för övrigt känns typ omöjlig i skrivande stund.

Så en snabb tillbakablick på 2016 so far...

Galet nog så gifte Jasmina sig i juli... 460 gäster var på bröllopet nere i Makedonien och jag kan typ fortfarande inte förstå att vi förra sommaren levde livet med ångest för att båda var singlar och nu är hon gift.. Sick!


Och i juli hade vi som vanligt vår tradition på Ebbas födelsedag även om vi har gjort annat de två senaste åren... Men i år drog vi till Bakken! Observera även att Axel var glad på familjebilden!!
 
I juni tog Ebba och jag en spontanresa till Bulgarien och njöt sönder... Jaa, vi har nog faktiskt aldrig STEKT som då! Haha. Sozopol kan ekommenderas!
 
Under våren hände väl inte något särskilt egentligen... Ett Växjöbesök blev av hos Jenny, jag vitaminfastade och kände att livet lekte med några kilon färre och jag sprang min första mil!! Lyckan var komplett och sen började jag springa hyfsat regelbundet vilket kändes helt fantastiskt för en som alltid har haft problem med benhinnorna. Vårsolen kom tidigt och i maj åkte jag upp till Karin i Luleå för några intensiva dagar. Ett antal fester serverades det på under våren och sommaren och Ebba och jag hängde en del på Yogiboost. Det lät ju faktiskt som att våren var ruskigt bra nu när jag tänker efter.

 
Maja och jag åkte till Thailand i mars i tre veckor och hängde i hemska Ao Nang (men tog småturer ut till öar runt omkring) samt Koh Lanta där vi av en slump träffade på Hanna Adler med familj! Världen är bra liten och Majas värk var inte nådig när vi var iväg (något som änbtligen börjar gå åt rätt håll).

Min härliga familj hade strax efter Thailandtrippen (när jag precis hade lyckats bli sjukskriven pga handlederna ännu en gång) ordnat en överraskningsfest... Helt galet vad jag levde länge på den glädjen, hälsar en 25 årig tant.
 
Februari var som det brukar vara; en mellanmånad för min del då jag mest längtade bort till solen, men i januari fyllde Jasmina 26 och jag hälsade på henne och Dejan i Makedonien för första gången.


2016 i korta drag fram t.o.m. september!

Back to Asien 2015

Då jag inte har uppdaterat typ ALLS i år och det precis har blivit oktober så tänkte jag ge mig själv en snabb tillbakablick...

 
Förra hösten hängde jag i Asien i lite drygt två månader som jag har börjat skriva på längre ner här under... Jag skulle skriva vidare riktigt utförligt osv, men look where it got me. Så det kommer nog ingen större omfattning till den perioden, mer än att det var mitt bästa beslut på länge. Hela resan var i princip fantastisk och ångesten över livet kom inte förrän jag landade på Kastrup igen. FAKKMYLIFETYP. Malaysia skrev jag om där jag hängde ensam och ö-hoppade till thailändska Koh Lipe och sen tillbaka (se mer längre ner som sagt) och sen mötte jag upp Emma och Anna på Bali i Indonesien för att spendera två veckor tillsammans med sol och bad på Giliöarna. Turkost vatten, bästa gungplatsera och härliga solnedgångar kan summera den tiden... Även plågade hästar, festande ungdomar, passionsmojito (!!) och att Emma och Stoffe blev husägare under tiden vi var iväg kan också beskriva vår tripp tillsammans. Jag drog även till Ubud på Bali när E & A hade begett sig hemåt och sökte lyckan bland teplantagen... Haha kanske inte, men det var riktigt fint i alla fall och min taxichaffis var en sjukt härlig local som berättade massor om det fattiga Balilivet så det var en upplevelse.
 
 
Någon dag senare landade jag i Bangkok för att uppleva en av de sjukaste kvällarna i mitt liv med mina roomies for the night. Spontanitet när det är som bäst! En svensk, en kanadensare, en Londongirl och en islänning på Khaosan Road - and kaoz it was!! SVINKUL! =D Dagen därpå landade Jenny (!!) och vi gick på shoppingtur innan vi drog vidare till Koh Chang! Det är läskigt hur jag börjar glömma bort i vilken ordning vi ö-luffade, men vad vore världen utan instagram.... (Helt fantastisk för övrigt). Koh Kood var fantastiskt och vi grävde fram barnasinnet vid hotellets långa brygga innan vi drog till Koh Mak för magiska solnedgångar och bugs i massor... Därifrån tog vi en dagstripp till Koh Rayang samma dag som Majs lyckades boka sommarens biljetter till Rihanna!! Woop woop. Några dagar senare var vi tillbaka på Koh Chang och en kväll längs gatan mötte vi upp syrra nr 3!! Lina och hennes crew hade joinat thaiöarna =D Så helt plötsligt hängde halva Thelinkidsen i Thailand tillsammans. Riktigt kul.

 
Efter två veckor drog Jenny tillbaka till plugget och jag drog samtidigt vidare till grannön Koh Samet för att njuta av mina allra sista dagar... Kokosvatten, massage och frukt kan väl sammanfatta den tiden. Helt magiskt vad bra livet kändes. Det enda som var kasst på den ön var mitt fruktansvärt äckliga hostel där jag som tur var lyckades bo gratis två nätter för att personalen verkligen hade NOLL KOLL på nånting på det stället. Fyfan. Jag och en finsk tjej hittade ett annat boende som vi delade på en natt innan hon drog vidare och jag bodde kvar själv innan två nätter i Bangkok väntade igen... Denna gången med Lina och hennes crew! Givetvis var jag tvungen att visa upp Khaosan Road där jag för övrigt valde att BO mina två sista nätter, med pool på taket och padthai utanför dörren för ca 6kr. Me like. En sjuk pingpongshow blev också av och det kan ha varit något av det mest awkward jag har varit på. Stackars tjejer. Och ungefär här avslutades mitt äventyr... Med Emirates och tårar på Kastrup.

 
Vad sjukt. Det här inlägget skulle handla om såhär långt på 2016, men blev den där sum'uppen som aldrig kom. Haha. I got too excited typ =D För övrigt är mina bilder i kass kvalité då jag var lat och tog de från instagram. (Tillbaka till hemtentan nu...)

Very little is needed to make a happy life?

Så fort mitt liv blir tråkigt it looks like this... TAMIGURDETHÄRBEROENDET

Om det nu är någon som efter alla dessa år med färre och färre inlägg trots allt FORTFARANDE kikar in här emellanåt kan jag meddela (om du nu inte redan vet) att jag numera är student och fördriver tiden med att bli klokare på skolbänken istället för bland bananerna (fast jag fortfarande inte har kunnat släppa det typ alls)... Typ världens längsta mening. Jag vet inte riktigt vad det här är för humör idag, men jag ville väl göra vad som helst förutom att skriva på hemtentan som jag inte alls får ihop... Media och kommunikation är vad jag läser och jag är riktigt less på allt snack om sociala medier redan, men av någon konstig anledning har det fått mig att vilja blogga igen? Kanske kan det dock vara lite nostalgi när jag gick igenom delar av bloggen för någon dag sedan och kom att uppskatta åren som finns dokumenterade så mycket... Så lite mer effektivitet kan det nog bli på den här åttaåriga bloggen. Mest för min egen del både nu och om några år.

RSS 2.0