Back to Asien 2015

Då jag inte har uppdaterat typ ALLS i år och det precis har blivit oktober så tänkte jag ge mig själv en snabb tillbakablick...

 
Förra hösten hängde jag i Asien i lite drygt två månader som jag har börjat skriva på längre ner här under... Jag skulle skriva vidare riktigt utförligt osv, men look where it got me. Så det kommer nog ingen större omfattning till den perioden, mer än att det var mitt bästa beslut på länge. Hela resan var i princip fantastisk och ångesten över livet kom inte förrän jag landade på Kastrup igen. FAKKMYLIFETYP. Malaysia skrev jag om där jag hängde ensam och ö-hoppade till thailändska Koh Lipe och sen tillbaka (se mer längre ner som sagt) och sen mötte jag upp Emma och Anna på Bali i Indonesien för att spendera två veckor tillsammans med sol och bad på Giliöarna. Turkost vatten, bästa gungplatsera och härliga solnedgångar kan summera den tiden... Även plågade hästar, festande ungdomar, passionsmojito (!!) och att Emma och Stoffe blev husägare under tiden vi var iväg kan också beskriva vår tripp tillsammans. Jag drog även till Ubud på Bali när E & A hade begett sig hemåt och sökte lyckan bland teplantagen... Haha kanske inte, men det var riktigt fint i alla fall och min taxichaffis var en sjukt härlig local som berättade massor om det fattiga Balilivet så det var en upplevelse.
 
 
Någon dag senare landade jag i Bangkok för att uppleva en av de sjukaste kvällarna i mitt liv med mina roomies for the night. Spontanitet när det är som bäst! En svensk, en kanadensare, en Londongirl och en islänning på Khaosan Road - and kaoz it was!! SVINKUL! =D Dagen därpå landade Jenny (!!) och vi gick på shoppingtur innan vi drog vidare till Koh Chang! Det är läskigt hur jag börjar glömma bort i vilken ordning vi ö-luffade, men vad vore världen utan instagram.... (Helt fantastisk för övrigt). Koh Kood var fantastiskt och vi grävde fram barnasinnet vid hotellets långa brygga innan vi drog till Koh Mak för magiska solnedgångar och bugs i massor... Därifrån tog vi en dagstripp till Koh Rayang samma dag som Majs lyckades boka sommarens biljetter till Rihanna!! Woop woop. Några dagar senare var vi tillbaka på Koh Chang och en kväll längs gatan mötte vi upp syrra nr 3!! Lina och hennes crew hade joinat thaiöarna =D Så helt plötsligt hängde halva Thelinkidsen i Thailand tillsammans. Riktigt kul.

 
Efter två veckor drog Jenny tillbaka till plugget och jag drog samtidigt vidare till grannön Koh Samet för att njuta av mina allra sista dagar... Kokosvatten, massage och frukt kan väl sammanfatta den tiden. Helt magiskt vad bra livet kändes. Det enda som var kasst på den ön var mitt fruktansvärt äckliga hostel där jag som tur var lyckades bo gratis två nätter för att personalen verkligen hade NOLL KOLL på nånting på det stället. Fyfan. Jag och en finsk tjej hittade ett annat boende som vi delade på en natt innan hon drog vidare och jag bodde kvar själv innan två nätter i Bangkok väntade igen... Denna gången med Lina och hennes crew! Givetvis var jag tvungen att visa upp Khaosan Road där jag för övrigt valde att BO mina två sista nätter, med pool på taket och padthai utanför dörren för ca 6kr. Me like. En sjuk pingpongshow blev också av och det kan ha varit något av det mest awkward jag har varit på. Stackars tjejer. Och ungefär här avslutades mitt äventyr... Med Emirates och tårar på Kastrup.

 
Vad sjukt. Det här inlägget skulle handla om såhär långt på 2016, men blev den där sum'uppen som aldrig kom. Haha. I got too excited typ =D För övrigt är mina bilder i kass kvalité då jag var lat och tog de från instagram. (Tillbaka till hemtentan nu...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0