S.k. sommarlov...

Då var 11 veckors sommarjobb över och kvar återstår en veckas sommarlov innan skolan drar igång igen. Givetvis drog jag på mig en dunderförkylning dag 1 på ledigheten och mitt Celsiusdetoxförsök gav mig en gigantisk huvudvärk när jag somnade i solen på Ribban där jag för övrigt hänger så fort solen halvskiner och jag är ledig.

Min cykel blev stulen förrförra veckan på min innergård. Får man lov att hata mänskligheten lite grann då? 

Jobbet har varit askul under sommaren, men nu tar jag en lång paus igen och jobbar endast varannan helg. Tillbaka till Medie- & kommunikationsprogrammet på Malmö Högskola med andra ord.

Det blir paus i instruerandet och ett försök tas till nygammal träningsform för att hitta träningsglädjen igen.

Maja åkte till LA för tre veckor sedan för att vara au pair till en tjej på 8 år under ett års tid... Konstigt tomt för oss andra. Jenny drar till Portugal om cirka 10 dagar för en termins utbyte (termin 7 av 8!!) och i lördags hade vi surpriseavsked för henne på min balkong där för övrigt den årliga Big Slapförfesten blev av för två veckor sedan. Underbara balkonghäng!! Majas avskedskalas i samband med släktkalas var bästa kalaset nånsin med grymt USA-tema och najsiga drinkar. Lovely! Kusinerna hängde även ihop på Tosselilla förra veckan och blev som små barn igen =) Riktigt kul!

Sammanfattning juni-juli-augusti typ.

 

RSS 2.0