Flossy possy i Amsterdam

Förra helgen spenderades i Amsterdam med Ida, Daniella och Sanela samt Annemette som flyttade dit i somras. Filmen Girls Trip inledde vår trip på torsdagkvällen för att mitt i natten bege oss ut mot Kastrup och halv åtta var vi på Schipol Airport. Klockan nio var väskorna lämnade på vårt najsiga hotell Hotel2Stay och vi var redo för seightseeing. Madame Tussauds besöktes och sen jag var där i London (typ 2004?) har tekniken markant förbättrats!! Coolt! Efter strosande längs Amsterdams gator och kanaler under dagen begav vi oss till hotellet för fix och vin innan vi begav oss till New York Steak House för att senare joina en pube crawl. Efter fyra nattklubbar med asbra musik och en riktigt rolig kväll gav vi upp för käk och sömn och dissade de sista två klubbarna vid två.


Lördagen bjöd på hotellfrulle, mer seightseeing, marknad och en fab lunch med hela gänget efter att ha vandrat till eftertraktade The Avocado Show där kön för att bara få komma in på restaurangen skulle ta flera timmar... Så det får bli next time, I guess. Regn från och till med solsken däremellan... Fix, kortspel och go´dricka inför ett riktigt najs mexikanskt restaurangbesök på kvällen där partajandet dog ut och vi fick en hyfsat tidig sömn istället för att kunna få ut sista dagen till max.
 
Hotellfrulle, shoppingstrosande, regn i strålande sol, ett besök i Annemettes kahytt, Icebar och en tur i kanalen hann vi med innan det var dags att bege oss mot flygplatsen. På Kastrup fick vi seriöst KUTA igenom hela flygplatsen för att försöka hinna med Landskronagirlsens tåg och missade det med en minut... Givetvis var nästa tåg 20 min försenat och vid ett var en hemma igen på sitt älskade Nobel... En bra weekend deluxe!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0