Första bebisen i gänget

F´låt för extremt oregelbundna updates, ni få som läser! Jag skriver ju mest för att själv dokumentera för framtiden. Typ!
 
Den 30 maj anlände gängets första bebis! Johanna och Eric fick sin lilla Clara =) Sjukt roligt, knasigt och häftigt!! Första timmen när jag och Ida hälsade på kändes det mest sjukt. Några dagar tidigare var vi på Ribban med magen och helt plötsligt är hon ute! En timme senare var det så givet =) Livet är märkligt. Häftigt.Kiruna & ICEHOTEL

Två dagar efter att jag hade kommit hem från Sardinien flög jag upp till min saknade kusin Emma i Kiruna och bodde över tre nätter. En av dagarna åkte vi till ICEHOTEL vilket Emma jobbar på och efter en tur runt i alla rummen överraskade Emma mig med att vi skulle ÖVERNATTA!! =D HUR SJUKT?! -5 grader var det i rummet och vi valde ett rum där sängen var uppbyggt "som högt upp i ett träd" (se bilden längst ner till vänster). ASCOOLT!! Vi blev som fnissiga 12 åringar innan vi kunde somna med endast näsan ute i kylan. Haha. Såå häftigt!! 

Resterande dagar guidade Emma mig i Kiruna och vi gick på Pamojafestivalen. Hennes Robin blev grillmaestro några kvällar och chilledill i deras magiska hus var så skönt. Dessutom var det ljust dygnet runt så det är svårt att hitta tidig sömnro liksom! Men det blev sjukt bra dagar =)
 
 

RSS 2.0