Halva plugget är avklarat!

Äntligen är det en ny termin och ny kurs med mina saknade vänner Julia och Nathalie som läste en annan kurs i höstas. Höstterminen är avklarad och förbi (halleluja för det!) och det går mot ljusare tider. Känns positivt. Milen sprangs iförrgår igen, men det är väl att ta i att säga att träningen är på G igen... Jag behöver införskaffa mig ett gymkort och börja gå dit för att få lov att säga det. 

Förra helgen drog jag, Ida och Daniella till Babel på fredagen efter att ha försökt bearbeta de tråkiga händelserna som jag berättade om sist... Det var skönt att få prata face to face om allt och insåg väl att det är dags att börja LEVA... Inte bara finnas till. På Babel var stämningen SÅ SKÖN! Latinokväll deluxe och jag var såld direkt. Älskar det. Jag längtar SÅ mycket till hösten då jag förhoppningsvis lever med de riktiga latinovibesen på heltid. 

Sen i höstas fixar Lina mina fransar igen och för varje gång är jag mer och mer nöjd! Jag älskar dem!! Dessutom blir det skönt häng nästan varenda gång och nu sist med en oväntad snöstorm på vägen hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0