Semester på hemmaplan

Innan skolan var över för den här terminen lyxade jag och Pernilla till det med en vecka i Montenegro. När vi kom hem hade jag förlängt min tjänstledighet med två veckor innan jag skulle börja sommarjobba. Min norrländska kusin Emma bodde hos mig inför våra systrars studenter och vi seighseeingade runt i Malmö och njöt av den oväntade osvenska värmeböljan som kom att hålla i sig väldigt länge. Balkonghäng, Surf Shack, Ribbanhäng, kvällsdopp, cykelturer, studiebesök på MOE Tomat i Stävie, partaj i parken med Prosecco Pong och en galen utgång och en ännu galnare bakfylla (endast myself inkluderad i den tyvärr) och kanalhäng inför intensiva studentdagar blev så himla bra, härligt och efterlängtat. Maja kom hem från USA (med överraskning av mig, Jenny, Ebba och Emma på Kastrup!) under studentperioden t.o.m. Midsommar vilket firade i Båstad med hela familjen precis som det var förr, och mycket familjetid spenderas ihop under den tiden och det kändes så konstigt när Maja skulle åka igen... Sen såg vi andra Beyoncé och Jay-Z dagen därpå med Lilly i Köpenhamn när Maja var i luften... 
Tre veckors jobb följde varav den sista veckan var i min chefs position innan jag själv tog ut två veckors semester. Oslo inkluderades i dessa två veckorna och lajvet lekte med ljuva Ribbandagar och seightseeing runt om i Skåne. I Kämpinge hamnade vi några gånger och en dag tog jag, Lina och Ebba oss till Österlen och njöt av en riktigt härlig stranddag vid Stenshuvud. Magiskt fint med top notch utomlandskänsla! Jag cyklade även hem till mormor en dag (kan kusin, kan jag!) och följde med pappa och farmor på en golfrunda en annan dag. Det är sånt där som sätter guld på tillvaron. 

 
Ebbas födelsedag firades på Di Penco med familjen (minus Maja) samt farmor och Jennys tyska kompis Lisa och efteråt följde minigolf och solnedgång vid Ribban - the place to see the sun set.

 
Dagen därpå följdes av "I love Reggaeton festival" för mig, Lina, Ebba och Johanna. Något överhajpad, men ack så bra musik!

 
Ribbanhäng blev av med många härliga personer den här sommaren... Spontant med Emma och jag lärde mig äta sushi. Smirnoffmys med en barn- & manfri Johanna... Med Ebs innan Colle väntade... Med Julia, Nathalie och Jesper med bubbel. Och systrar, mamma och farmor i massor! Även kvällsdopp blev så himla najs den här sommaren... Inkluderat i Linas och Majas födelsedag, men med Maja på andra sidan Atlanten... 

 
Landskronafestivalen besöktes med mamma och Lina. Malmöfestivalen besöktes med systrar, mamma och vänner. Snabbhäng med Karin på hennes Skånebesök inför lägenhetsköpet i Stockholm... Balkonghäng med moster och kusin Ellen efter deras mysiga studenter!

Och sen kom Big Slap! Det inleddes som vanligt med champagnefrulle på balkongen med Jenny, Lina, Jesper, Pernilla, Julia, Nathalie och Henke. Så himla najs!! Typ det bästa under hela dagen, haha. Och jag träffade äntligen Jasmina igen... <3 Höggravid och med sin Dejan som numera pratar bra svenska! Riktigt roligt! Och den 1 september kom deras lilla Alicia... En av de absolut bästa somrarna i mitt 27 åriga liv kort sammanfattat. Typ. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0