Snart good to go

Det är söndag och min sista helg på hemmaplan är snart förbi. Den här dagen spenderas med skåpstömning (herremingud, vad mycket skafferiprodukter med utgånget bäst-före datum...), fönsterputs, tvättande i massor och förhoppningsvis en del packande ikväll. 

I fredags kom Jenny, Lina, Ebba och Sofie på mexikanskt käk och drinkkväll vilket avslutades med att Jenny, Lina och jag lämnade lägenheten strax efter 02, insåg att 40 min reggaeton inte var lönt, tog bussen till stan, insåg att det inte var så kul att gå ut nånstans där heller och då slog det oss att vi går till Christina på Casinot! Ingen av oss hade varit där innan och tidigare i veckan när vi träffade Christina (barndomsvän) hade vi halvskojat om att vi kanske skulle hamna där på fredagen om hon jobbade... Men när vi dyker upp närmare halv fyra blev hon LAGOM överraskad. Haha. Provspelande, guidad privat tur och nattmat på det blev en himla spontan och bra natt! Att syrrorna sov över gjorde inte natten sämre =) 

Efter några timmars sömn stod disk i massor på agendan, fix och iväg på Nathalies "Bubbel & brunch" för att fira hennes kommande 33 års dag. God mat, härligt sällskap och för min fastande mage en något kaosande kväll. Sinnes, vad magen inte klarar mycket mat... Men det går väl över nån gång snart. 

Så, back till fönsterputsande... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0